תופעות לוואי לאחר הפסקת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי לאחר הפסקת גלולות
    תמר
    08/04/2011

שלום,אני בת 28 ובשנתיים האחרונות מיד כאשר הפסקתי לקחת גלולות מסוג מינס,שהייתי לוקחת במשך כשש שנים ואף יותר ברציפות) התחלתי להשמין בצורה קיצונית.עליתי כ-25 קילו במשקל.איני אוכלת יותר ממה שאכלתי בעבר.הבטן שלי התנפחה מאוד ונראית אפילו הריונית וגם יש השמנה כללית בכל הגוף,דופק מהיר וקושי במאמץ(כנראה בגלל עודף משקל).האם ייתכן שיש קשר בין הפסקת הגלולות לתופעות הללו?יש לציין גם שהחלה לי בשנתיים האחרונות גם נשירת שיער מאוד רצינית ואני מתיזה פעמיים ביום ספריי מסוג מינוקסין כדי לטפל בה.שמעתי שיכול להיות קשר בין נשירת שיער והשמנה לבין הפסקת הגלולות.האם זו יכולה להיות הסיבה?מה עליי לעשות?אני לא רוצה לחזור לקחת את הגלולות שוב.אשמח לקבל תשובה לכל השאלות.בברכה,תמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלתי.

תמר
    10/04/2011

האם אני יכולה לקבל תשובה בבקשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי לאחר הפסקת גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/04/2011

פני לרופא אנדוקרינולוג כדי לעשות הערכה הורמונלית מדוע כל התופעות קורות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו