פוסטינור דחוף! 16.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסטינור דחוף! 16.5
    מתחננת לעזרה!
    09/04/2011

שלום, אני חייבת את העזרה שלכם!!
    אני בת 16.5, קיימתי יחסי מין לא מוגנים ולקחתי כדור פוסטינור - הכל היה בסדר, קיבלתי את המחזור בתאריך המתאים.
    שבוע לאחר סיום המחזור קיימתי יחסי מין מוגנים, אבל הקונדום נקרע : \ ... לקחתי באותו יום כדור פוסטינור ועכשיו שבוע לאחר לקיחת הכדור אני מרגישה סימנים של מחזור, כאבים, בחילה, כאבים בשדיים - ממש של מחזור...גם הייתה לי הפרשה קטנה.
    בעיקרון רק בעוד 17 ימים בערך אמור להיות לי המחזור, מה קורה פה? הכל בסדר?
    זה לא הריון או משהו נכון ?
    בבקשה תענו לי בכנות!

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסטינור דחוף! 16.5

הוספת תגובה

• אל תהיי לחוצה

מעייני
    13/04/2011

לא נראה לי שאת בהריון לקחת 2 גללולות במרווח זמן לא גדול, לי היה גם את זה שנקרע הקונדום ונלחצתי ממש שאני לא אספיק לקחת את הנורלבו בזמן, אבל מסתבר שאפשר עד 72 שעות אחרי לקחת. ככה שנרגעתי..
    בקיצור נראה לי שאת יכולה להיות רגועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסטינור דחוף! 16.5 - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/04/2011

התופעות שאת מתארת הן מהפוסטינור. הפוסטינור יכול לגרום גם לדימום חריג וגם לאיחור במחזור. בגלל שהוא מכיל כמות גבוהה של הורמונים הוא יכול לגרום לכל התופעות שספרת. מציעה לך לא לסמוך על קונדומים ופוסטינור ללכת לרופא נשים ולהתאים אמצעי מניעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו