מעבר מגלולות סרזט לגלולות רגילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מגלולות סרזט לגלולות רגילות
    אורית
    11/04/2011

שלום רב,
    אני כחודשיים וחצי אחרי לידה, מ-6 שבועות אחרי הלידה לקחתי סרזט היות והנקתי את בני.
    תוך כדי לקיחת הגלולות כ-8 שבועות אחרי הלידה היה לי דימום של כ-5 ימים. ביום החמישי היות והחלטתי להפסיק להניק עברתי לגלולות אותן לקחתי במשך יותר מ-10 שנים לפני ההיריון - אורטו סיקלן.

היום כ-10 ימים אחרי שהתחלתי את החבילה של האורטו סיקלן החל לי דימום נוסף ( לפני 10 ימים היה לי דימום ), שאלתי היא האם זה הגיוני, ומה עלי לעשות האם להמשיך את החפיסה כרגיל? האם אני מוגנת מפני כניסה להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעבר מגלולות סרזט לגלולות רגילות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/04/2011

התעלמי מהדימום והמשיכי את הגלולות. אם הפרעות במחזור ימשיכו גם בחודש הבא התיעצי עם רופא נשים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לקחתי אחרי הלידה

תמר
    12/04/2011

אחרי שגמרתי להניק כמובן גלולות שנקראות floret זה הפסיק לי את הדימומים שגם היו לי פשוט צריך לתת לגוף בערך 3 חודשים להתרגל לגלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו