דימומים אחרי מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים אחרי מחזור
    ליאור
    12/04/2011

אני לוקחת גלולת מזה כשנה בערך. בחודש שעבר הפסקתי לקחת למשך חודש אחד בלבד. שכבתי עם חבר שלי רוב הזמן עם קונדום וכמה פעמים שזה היה בלי הוא גמר בחוץ. המחזור מעט איחר לי החודש וחשבתי שזה בגלל שלא לקחתי גלולות (בזמן שלקחתי הוא היה סדיר). קיבלתי מחזור כשבוע לאחר הזמן הצפוי. המחזוק נגמר לי לפני כמה ימים וכמובן שחזרתי לקחת גלולות ביום הראשון שקיבלתי מחזור.

אחרי יומיים שנגמר המחזור התחילו להופיע לי דימודים מוזרים. יום כן יום לא. מה זה יכול להיות? אמרו לי שזה יכול להיות שנכנסתי להריון.
    זה יכול להיות בגלל ההפסקה של הגלולות? זה יכול להיות שהמחזור נמשך מעבר לזמן הצפוי?
    אני לא רוצה סתם לעשות בדיקת הריון ואם אני עדיין במחזור זה יצא חיובי.
    אשמח לתשובה!! תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים אחרי מחזור

הוספת תגובה

• דימומים אחרי מחזור - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    12/04/2011

כול האפשרויות שהעלת מתקבלות על הדעת כמובן שללא בדיקות לא ניתן יהיה לקבוע את הסיבה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה בדיקות מומלץ לבצע?

ליאור
    12/04/2011

בדיקת הריון רגילה? או בדיקת דם ושתן<

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו