עזרה מממש ממש דחופהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה מממש ממש דחופהה
    אנונימי
    13/04/2011

בימים האחרונים אני חווה סימנים שמדאיגים אותי מאוד מאחר והם מזכירים סימנים של הריון,כאבי בטן בחילות, כאבי ראש וכאב כללי בשרירים...
    אומנם מעולם לא קיימתי יחסי מין מלאים (עם חדירה) אך אני וחבר שלי עושים מין אוראלי מדי פעם..אני יודעת שאי אפשר להיכנס להיריון ממין אוראלי אך אני חוששת שמא זרע שעוד היה על גופו נגע בי אחרי זה וחדר פנימה... אני מממש ממש לחוצה..ואני מתכוונת לעשות בדיקה בקרוב ורציתי לשאול כמה שאלות :

1) האם אפשר לבצע הפלה ללא ידיעת ההורים (ד"א אני בת 17)
    2) תוך כמה זמן\ מפגשים אפשר ליהיות רגועים?
    3) זה עולה כסף?
    4) איפה עושים דבר כזה?
    5) האם זה מסוכן לרחם ועלול לפגוע בתפקודו בעתיד?

אשמח אם תענו לי על כל השאלות אני מממש מממש לחוצה :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה מממש ממש דחופהה

הוספת תגובה

• עזרה מממש ממש דחופהה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/04/2011

הסבירות להריון נמוכה. חכי עד המחזור שאמור להגיע. עד אז לא סביר שיהיו תסמיני הריון. יותר נראה לי שיש לך זהום וירלי....
    להרגיעך, הפלה ניתן לבצע ללא שיתוף ההורים גם אם את קטינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אנונימי
    17/04/2011

אוקיי תודה..רק אם אפשר לענות לי על כל שאר השאלות כגון תוך כמה זמן ניתן לבצע הפלה? כמה מפגשים זה?
    האם זה עולה כסף? איפה ניתן לבצע את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו