בדיקת ביטא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת ביטא
    אתי
    15/04/2011

שלום,
    כמו שרשמתי עשיתי בדיקת דם להרין ביון ה 19 הזרעה שניה (היו שתי הזרעות 24-25/03) הבטא יצא 1432
    הזרעה נעשתה על ביוץ טבעי וזריקת אוביטרל.
    הרופא שלי אמר שאין צורך לחזור על בדיקת ביטא , הוא אמר "את מאוד בהריון ואין צורך בעוד בדיקת דם".
    אולטרסאונד הוא קבע ב 1.5
    אין לי בחילות, כמעט ולא עייפות. יש לי רק כאבי שדיים מיום הביוץ...גם הכאבים לא חזקים, רק אם לוחצים על השד חזק, אז מרגישים אי נוחות.
    אני קצת לא רגועה , רוצה לוודא שההרין מתפתח בצורה תקינה.
    האם ערך הביטא שקבלתי מתאים לתאריך הזרעות? האם אני יכולה להסיק שהביטא כבר הכפילה את עצמה כמה פעמים ושבאמת בדיקת ביטא נוספת מיותרת?
    מה אתם אומרים.??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת ביטא

הוספת תגובה

• בדיקת ביטא - תגובה

ד''ר יואב פלד
    15/04/2011

אני אומר שהרופא שלך צודק
    שלחי לו פרחים לחג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה היפה, אבל משהו אחד

אתי
    16/04/2011

לא מובן לי, בפורומים השכנים תמיד ממליצים לבנות לעשות עוד בדיקות ביטא בכדי לדעת את קצב העליה ושהביטא אכן הכפילה את עצמה.
    אזי מה ההבדל? האם יש הבדל בין הריון שהושג בטיפולים הורמונלים להריון שהושג ללא טיפולים? והבדיקות אחרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו