שכחתי גלולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי גלולה
    אליס
    21/04/2011

אני משתמשת בגלולות פמינט.לצערי שכחתי להתחיל חפיסה חדשה של גלולות ביום השמיני ונטלתי את הכדור הראשון של החפיסה החדשה רק ביום העשירי ובחודש הבא נטלתי כרגיל(אבל החישוב החדש מהיום העשירי)...עכשיו אני סובלת מדימומים ארוכי טווח ושיבוש מוחלט בסדר של המחזורים(דימום כל 17-18 ימים בערך ונמשך כ-10 ימים).מה עלי לעשות כדי שהכל יחזור לאיך שהיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכחתי גלולה

הוספת תגובה

• שכחתי גלולה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    21/04/2011

יש להתחיל גלולות החל מהיום הראשון לדימום הוסתי על מנת להשיב את המחזור לסדירות יהיה צורך להמתין לחודש הבא ולהתחיל שוב את הגלולות בזמן
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם את לוקחת פמינט

סיון
    24/04/2011

למה את לא משתמשת ב"מזכירונט? זה שירות חינם שאת מקבלת כל יום SMS לנייד שמכיר לך לקחת גלולה וגם להתחיל חפיסה חדשה.. (אותי זה הציל כמה פעמים:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו