דימומים בגיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים בגיל המעבר
    שרונה
    23/04/2011

שלום , אני בת 50 , לפי כשנה הבדיקות ההורמנליות הראו שנכנסתי לתקופת הפרה מנאפאוזה, לפני כחודשיים אחרי למעלה מחצי שנה שלא היו דימומים, קבלתי דימום למשך כשבוע , יחסית באופן מוגבר לפעמים קודמות בל סביר, בבדיקת US נאמרלי כי רירית הרחם מוגברת ויש סימני ביוץ, נשלחתישוב לבדיקות הורמנליות שהראו שאני לא בתקופת הפרה מנאפאוזה (כמו שהיה לפני כשנה), כ- 3שבועות לאחר הדימום קבלתי שוב דימום חזק מאד ומוגבר שגרם לי לחולשה קשה וסחרחורות (כמעט תחושת עילפון) נשלחתי למיון נשים, הכל היה תקין וקבלתי פרימולוט נור ל-10 ימים ויום לאחר מכן התחיל דימום קטן וליום המחרת כבר שוב הייתי עם דימומום חזק, הרופא ערך לי בדיקת פיפל והתשובה היא non cyclic endometrium with stromal breakdown במקביל התחלתי לקבל פרוגילוטון ועכשיו אני בהפסקה של השבוע ימים, אני מבינה שבהפסקה זו אני אמורה לקבל דימום ופה מגיעה הבעייה שלי, מכיוון שבזמן הדימומים נכנסתי לחרדות מאד גדולות , אני "מכניסה את עצמי לסרטים" ודי חוששת מהדימום, (בדיקות ה-וUS מראות שהכל תקין ואין מיומות, ציסטות ו/או פוליפ) אני מאד אשמח אם תוכל עד כמה שניתן קצת להסביר לי לגבי בדיקת הפיפל שעברתי והאם בסך הכל אין לי ממה לחשוש,
    בברכה ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים בגיל המעבר

הוספת תגובה

• דימומים בגיל המעבר - תגובה

ד''ר יואב פלד
    23/04/2011

בדיקת הפיפל תקינה
    יש הרבה פיתרונות טובים למצבך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו