נשבר לי הלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשבר לי הלב
    אסתר
    27/04/2011

שלום
    אני היום אחרי אולטראסאונד ראשון, אנני יודעת עדיין באיזה שבוע אני (אני כבר הצגתי כאן את הבעייה שלי) כיוון שהיה לי דימום לפני כ-3 שבועות ואנני יודעת האם זה ווסת או לא, המחזור שהיה לי לפני היה ב1.2.11.
    לפני כשבועיים עשיתי ב.הריון ביתית וגיליתי שאני הרה.
    הנקודה היא: היום בבדיקת US היה שק הריון ריק!! השק הוא בקוטר של 2.2 ס"מ ובבדיקת דם שעשיתי אתמול התוצאה הראתה קרוב ל31000 של הורמון בטא... הרופא הלחיץ אותי- הוא טוען שהשק גדול וכבר היה אמור להכיל את העובר, ובגלל שאין אנו יודעים באיזה שבוע אני (למרות שהוא סבור בגלל הדימום שהיה לפני 3 שבועות שאולי אני בשבוע 5) העניין נהייה לא פשוט! הוא ביקש שאחזור עוד שבוע ואם לא תהיה התפתחות עד אז, אז אולי אצטרך לעבור הפלה, עם סיכוי גדול לגרידה!!
    אני שואלת אתכם- האם ריכוז 31000 של בטא זה לא אמור להראות שאני כבר בשבוע בערך ה-9? האם ייתכן דבר כזה שאני בשבוע 5 להריון אך הווסת האחרונה שהייתה לי הייתה ב1.2.11? הרופא נשים שהייתי אצלו טוען שיכול להיות שהיה ווסת ללא דימום.. זה יתכן??
    אנא מכם, אני מאד מבקשת תשובה מפורטת ולא במשפט אחד כמו "תחכי לשבוע הבא" או כיוצא מזה.. אני מבולבלת ואני לא מקבלת תשובות קונקרטיות.

תודה
    אסתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשבר לי הלב

הוספת תגובה

• מבינה לתסכולך

חסויה
    27/04/2011

היי, לפי מה שקראתי ומהתייעצות עם רופא שלי, הבנתי שבדיקת אולטרסאונד היא הכי מדויקת, ועד שבוע 12 הסטייה שלה +- 5 ימים. גם לי היה דימום דווקא חזק בדיוק בתאריכים של מחזור ובכלל לא העליתי בדעתי שאני בהריון, ביקרתי אצל רופא נשים בגלל בעיה אחרת והוא נורא הופתע כשגילה שאני בהריון בשבוע 6 וכמה ימים אז הייתי... ולפי התאריכים של הדימום החזק זה היה בערך שבוע שלישי ואילו לפי דברי הרופא גודל שק הריון התאים לשבוע שישי וקצת. אני גם לא בדיוק הבנתי, אז התייעצתי עם עוד רופאים ואני כבר אחרי סקירת מערכות והכל וכולם טוענים כי גודל העובר/שק הריון תואמים את מה שנאמר בהתחלה. (קורה שמקבלים "מחזור" תוך כדי הריון, לכן הכי וודאי זה אולטרסאונד)
    אני ממליצה לך ללכת ולקבל דעה נוספת אצל רופא אחר. או את יכולה פה לצרף את תוצאות האולטרסאונד למטה שהמומחים של הפורום יראו ויביעו את דעתם המקצועית.
    בכל אופן אל תתיאשי, לכמה חברות שלי היתה אותה בעיה, ועכשיו הן אמהות והכל בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

מישהי
    27/04/2011

האמת שגם לי הייתה בעיה דומה והיום הבן שלי כבר בן 4 אני בכלל בחודש שלישי ידעתי שאני בהיריון רק אז שהמחזור איחר לי בחודשיים שלפניו קיבלתי דימומים באותה כמו ודמוי ווסת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובות

אסתר
    28/04/2011

:) אתם בהחלט מעודדים אותי!!
    אכן התייעצתי עם עוד רופא נשים (מומחה בפריון, הריון בסיכון, מרצה וכו'..) והוא לא האמין שנאמר לי דבר כזה. הוא משוכנע שהכל תקין, העובר יתפתח בהמשך ולא הבין למה אנחנו לחוצים בכלל.
    כך גם קראתי שזה עניין די נפוץ ושהדופק (העובר) יכול להתפתח גם בשבוע 8 ואף 9
    אז נרגענו.
    ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשבר לי הלב - תגובה

ד''ר יואב פלד
    28/04/2011

למרות הרצון
    לא ניתן לענות על שאלה מסוג זה
    רק הרופא לאחר בדיקה יכול לענות על שאלות אלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו