מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת16.5 מתחננת לעזרה! פוסטינור! דחוףמתחננת לעזרה!27/04/2011
שלום, [דחוף דחוף דחוף!! אני בלחץץץ!!] - בבקשה תענו לי!!
בחודשיים האחרונים יצא לי לקחת 2 כדורי פוסטינור.
אחרי הכדור הראשון קיבלתי מחזור כמו שצריך במועד הנכון : 23/03/2011
את הכדור השני יצא לי לקחת בערך בתאריך 08/04/2011, היו לי כל מיני תופעות לוואי, כמו כאבים בחזה.
בתאריך 17/04/2011 יצא לי דם (אולי הפרשה) בכמות יחסית גדולה אבל עדיין לא כמו במחזור, כמה ימים קודם ואולי יום אחד אחרי אז גם היו הפרשות ממש אבל ממש קטנות.
חשוב לציין שלא זכור לי כאבים, בטח לא של מחזור.
לפי התאריכים אני הייתי אמורה לקבל את המחזור החודשי בתאריך: 21-23 לחודש, עד היום לא קיבלתי ואני ממש בלחץ!!
היו לי כאבים חולפים למטה וקצת בחילות חולפות ביומיים האחרונים, אבל זה לא נראה לי כמו מחזור בדרך...
מה עובר עלי? יש חשש להריון ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת16.5 מתחננת לעזרה! פוסטינור! דחוף - תגובה
ד''ר יואב פלד28/04/2011בצעי בדיקת הריון ביתית
פני לרופאת נשים שתרשום לך גלולות !!!
ויפה שעה אחת קודם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת וקצרה......תודה רבה!
מתחננת לעזרה!28/04/2011האם יש צורך בהורים בשביל לקבל מרשם לגלולות ?
האם חייב רופאת נשים? מה עם רופא משפחה?
אני בת 16.5.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת וקצרה......תודה רבה! - תגובה
ד''ר יואב פלד28/04/2011רופא נשים ירשום לך גלולות בסודיות וללא בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה - מתחננת לתשובה !!
מתחננת לעזרה!29/04/2011בבקשה תענו לי!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת הריון - בבקשה תענו לי!
מתחננת לעזרה!29/04/2011קודם כל תודה רבה,
אחרי הרבה לחץ, עשיתי בדיקת הריון היום בבוקר בבית.
למזלי היה רק קו ורוד אחד.
אז אם ככה מה קורה עם המחזור שלי? אני כבר באיחור של שבוע!!
יכול להיות שההפרשה שהייתה כמה ימים לפני התאריך הרגיל הייתה המחזור?? למרות שחשוב להדגיש שממש אי אפשר להשוות את כמות הדם של מחזור לכמות הדם הקטנה שיצאה לי שם [לאומת מחזור] - מה גם, שכאבים לא היו לי...
מה קורה איתי? בבקשה תענו לי...!!
תודה רבה@!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את לא
דקלה29/04/2011דןאגת לעצמך?? פוסטינור זה לא פיתרון קבוע! זה מלא הורומנים.
לכי לרופא נשים שיתאים לך גלולות למניעת הריון יש בוגים עם מינונים נמוכים לנערות כמו פליים למשל שאני לוקחת ואת לא צריכה שההורים ידעו מזה בכלל את את לא רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה - מתחננת לתשובה!!
מתחננת לעזרה!29/04/2011בבקשה תענו לי על השאלה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?