שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    קארין
    02/05/2011

בת 36 בריאה בד"כ מחזור סדיר כל 25 יום מקבלת 5 ימים .וסת אחרונה היתה ב13.4 ביתה יומיים דימום רב ועוד יום דימום רגיל קצת שונה מהרגיל.שבוע לאחר המחזור החלו כאבים בבטן תחתונה במיוחד צד שמאלי נבדקתי במיון נשים הכל היה תקין גם במיון כירוגי.היום בבוקר שוב החלו לי כאבים בצד השמאלי ומעט בבטן ונכנסתי לשירותים והיה דימום וסתי.הלכתי לרופא הפנה אותי לבית חולים נבדקתי ואלו הנתונים:בטן רכה לא רגישה,רגישות מינימלית במישוש צד שמאל.PSצוואר סדיר,דמם לידני קל וסתי,רחם נייד לא רגיש ללא ממצא טפולתי.בבדיקת סונר רחם רגיל,רירית מעט מעובה 16 ממ,שחלה ימין 24.6 כפול 23.7 ממ,שחלה שמאל 31.3 כפול 17.2 תקינה אין נוזל חופשי באגן.בדיקת כירוג תקינה בדיקות דם וכימיה תקינות שוחררתי הביתה ואני עדיין חלשה ועוד יש לי דימום.האם אכן המחזור הקדים?זה שהרירית מעובה זה בסדר?בשתן היה ליקציטים 4 פלוס הרופא אמרה זה בגלל הדימום.אני מודאגת ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• מה עם תשובה?????

קארין
    04/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה מחכה כבר לתשובה....

קארין
    05/05/2011

יש לציין שיש לי עייפות גם יותר מהרגיל וכאבי ראש האם זה מהדימום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/05/2011

הסכום הוא תקין לחלוטין. כנראה שיש לך איזה הפרעה הורמונלית ולכן הדימום החריג. האם נלקחה בדיקת שתן לשלול הריון?
    המתיני מספר ימים ואם הדימום ימשיך פני לבדיקת רופא הנשים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו