מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בבקשהקארין02/05/2011
בת 36 בריאה בד"כ מחזור סדיר כל 25 יום מקבלת 5 ימים .וסת אחרונה היתה ב13.4 ביתה יומיים דימום רב ועוד יום דימום רגיל קצת שונה מהרגיל.שבוע לאחר המחזור החלו כאבים בבטן תחתונה במיוחד צד שמאלי נבדקתי במיון נשים הכל היה תקין גם במיון כירוגי.היום בבוקר שוב החלו לי כאבים בצד השמאלי ומעט בבטן ונכנסתי לשירותים והיה דימום וסתי.הלכתי לרופא הפנה אותי לבית חולים נבדקתי ואלו הנתונים:בטן רכה לא רגישה,רגישות מינימלית במישוש צד שמאל.PSצוואר סדיר,דמם לידני קל וסתי,רחם נייד לא רגיש ללא ממצא טפולתי.בבדיקת סונר רחם רגיל,רירית מעט מעובה 16 ממ,שחלה ימין 24.6 כפול 23.7 ממ,שחלה שמאל 31.3 כפול 17.2 תקינה אין נוזל חופשי באגן.בדיקת כירוג תקינה בדיקות דם וכימיה תקינות שוחררתי הביתה ואני עדיין חלשה ועוד יש לי דימום.האם אכן המחזור הקדים?זה שהרירית מעובה זה בסדר?בשתן היה ליקציטים 4 פלוס הרופא אמרה זה בגלל הדימום.אני מודאגת ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עם תשובה?????
קארין04/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מחכה כבר לתשובה....
קארין05/05/2011יש לציין שיש לי עייפות גם יותר מהרגיל וכאבי ראש האם זה מהדימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/05/2011הסכום הוא תקין לחלוטין. כנראה שיש לך איזה הפרעה הורמונלית ולכן הדימום החריג. האם נלקחה בדיקת שתן לשלול הריון?
המתיני מספר ימים ואם הדימום ימשיך פני לבדיקת רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?