דימום בין ווסתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בין ווסתי
    נועה
    03/05/2011

שלום רב,

מזה כשנה וחצי אני סובלת מדימומים בין ווסתיים-כאשר הדימום מופיע בתקופת נטילת הגלולות.
    אני בחורה בת 28 ומגיל 17 משתמשת בגלולות למניעת הריון. למעט פרקי זמן של חצי שנה וחודשיים אחת לשנתיים, נהגתי ליטול גלולות באופף תכיף.

בשנה וחצי האחרונות החלפתי 3 סוגי גלולות ואף ניסיתי את המדבקות למניעת הריון למשך שלושה חודשים-דבר לא עזר!

אוסיף כי בתקופה שהפסקתי ליטול גלולות, לא קיבלתי מחזור במשך חמישה חודשים, מבדיקה שערך רופא הנשים שלי התגלה כי יש לי שחלות פויציסטיות ונטילת גלולות למניעת הריון תסדר את המחזור החודשי שלי ותאזן את חוסר האיזון ההורמונאלי.

לפני כשלושה חודשים ניגשתי לרופא נשים חדש וסיפרתי לו על הבעיה. הוא רשם לי גלולות חדשות וזה כבר חודש רביעי שאני נוטלת את הגלולות.
    המצב רק החמיר כשהחודש הדימום, בזמן נטילת הגלולות, היה בכמות גדולה מהרגיל (כמעט כמו מחזור רגיל בתקופה שבין קופסא ישנה לקופסא חדשה של גלולות).

באמת שלא יודעת איך לסדר את כל הבלאגן הזה וזקוקה לעזרה דחוף!
    אשמח לקבל תשובות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בין ווסתי

הוספת תגובה

• דימום בין ווסתי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/05/2011

חבל שלא רשמת איזה גלולות את נוטלת עכשיו, לעתים תוספת של אסטרוגן בלבד לגלולה תמנע את הדימומים החריגים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני משתמשת במרסילון

נועה
    03/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו