התחלת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת גלולות
    יעל
    06/05/2011

התחלתי לקחת גלולות היום (לאחר הפסקה של כמה שנים).
    אמרתי לרופא הנשים כי המחזור שלי החל אתמול בבוקר אז הוא אמר שאפשר להתחיל את החפיסה כבר היום, גלולה אחת בבוקר אחת בערב ואז להמשיך כרגיל אחת ביום.
    עכשיו שמתי לב כי המחזור החל בכלל שלשום בבוקר ולא אתמול.. האם בכל זאת להמשיך עם החבילה שהתחלתי או "לוותר" על הגלולה שכבר לקחתי ולחכות לחודש הבא ולהתחיל כמו שצריך? או שאפשר להמשיך עם גלולה נוספת הלילה ואז לקחת לפי ההוראות.
    תודה,
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלת גלולות

הוספת תגובה

• צריכה תשובה עכשיו..

יעל
    06/05/2011

אם מישהו יודע מה עליי לעשות אשמח לעזרתו כי אני צריכה תשובה בשעות הקרובות.
    את הגלולה הראשונה כבר לקחתי.. ואם אפשרי להמשיך לקחת את החבילה למרות שהתחלתי ביום השלישי של המחזור אני צריכה לקחת את הגלולה הבאה בקרוב לפי מה שהרופא שלי אמר..
    אז מה עליי לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלת גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/05/2011

המשיכי אם התחלת כבר את הגלולות, הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!!

יעל
    06/05/2011

ושבת שלום..
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו