חשש להיריון ושאלות כלליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להיריון ושאלות כלליות
    חנה
    06/05/2011

שלום,
    אני בת 19 וחצי, בחורה די מסורתית.
    אני והחבר שלי מקיימים יחסי מין (ללא חדירה) ואני בתולה, והיחסים נעשים ע"י חיכוך איבר המין שלו על שלי. החודש קיימנו יחסי מין, פעם ראשונה יום אחרי סיום המחזור ושבוע שאחריו. חשוב לי לציין שבשני המקרים הוא לא גמר לי ליד הנרתיק, אלא על הבטן ומאחורה (כי באותו זמן שכבתי על הבטן).
    קראתי באינטרנט שניתן להיכנס להיריון אפילו אם הבחורה היא בתולה ואפילו אם אין חדירה.
    חשוב לי לציין אחרי שקראתי את זה נכנסתי די להיסטריה ואני בלחץ נוראי כי אני בחורה די מסורתית ואף אחד לא יודע על זה. הרגשתי ישר אחרי זה שבוע של עייפות, מועקה וכאבי ראש. בכל זאת אני מפחדת שירדו לו טיפות אהבה בזמן החיכוך.השאלה היא כך האם יש סיכוי להיכנס להיריון לפי המצב שתיארתי ?? האם במידה ויש היריון מרגישים את התופעות האלה ישר ? או שהתפועות האלו הם לגטימיים למצב של חרדה ופחד?
    חשוב לי שוב לציין שהמחזור שלי הוא די סדיר ואני מקבלת מדי חודש והוא תמיד מקדים
    כשלושה- ארבעה ימים לפני התאריך המדוייק.
    אם זה חשוב : מחזור אחרון 19 לאפריל
    תאריכי קיום יחסי המין - 23 לאפריל ו-30 לאפריל.
    תדה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשש להיריון ושאלות כלליות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/05/2011

הסבירות להריון נמוכה. תופעות גופניות של הריון מרגישים רק לאחר מספר שבועות מהכניסה להריון ולא בימים הראשונים להפריה. המתיני עד המחזור הבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו