גלולות-השמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות-השמנה
    בר
    08/05/2011

שלום שמי בר אני בת 17 והיה לי צו ראשון לא ממזמן..התחלתי עם גלולות עוד בגיל 16 כשהיה לי חבר-גלולות מינס. עכשיו אני כבר לא פעילה מינית אז הפסקתי אבל בצו ראשון הורידו לי ממש בפרופיל על משקל אבל זה טבעי אני אוכלת ולא משמינה פשוט וזה רזון רזון.. הייתי אצל רופאים ואין לי בעיה עם זה זה פשוט גנים מההורים,החילוף חומרים.
    שמעתי שגלולות להריון גורמות להשמנה והמליצו לי הרבה לקחת ואז פשוט להעלות את הפרופיל בצו ראשון אני רוצה לקבוע תור לרופא ולדעת לפני איזה גלולה עם הכי הרבה הורמונים יש שיכולה לעזור לי? כי מינס לא עזר לי בכלל אשמח מאוד לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות-השמנה

הוספת תגובה

• גלולות-השמנה - תגובה

ד''ר יואב פלד
    09/05/2011

גלולות לא גורמות לעליה במשקל
    אני בטוח שהמשקל שלך לא יפריע לך לבצע שרות משמעותי בצבא!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה אכן מפריע- המשך לתשובה

בר
    10/05/2011

נתנו לי פרופיל 40 ומשהו בנתיים בגלל עוד בעיות כמובן אבל אמרו לי שאם אני מעלה בערך 4 קילו הוא עולה ל60 שזה עוד עדיף, התופעות לוואי של גלולות מסויימות זה השמנה אז הגיוני שאני יקח גלולה עם יותר הורמונים אולי ממה שיש במינס וככה אני ישמין לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו