אי לקיחת גלולה אחת. מודאגת!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי לקיחת גלולה אחת. מודאגת!
    דנית
    08/05/2011

המקרה הוא כזה:
    התחלתי לקחת גלולות (מליאן - זוהי החפיסה הראשונה אי פעם) ובדיוק ביום הראשון של השבוע השני החפיסה אבדה לי והייתי צריכה ללכת לקחת אחרת. מייד כשקיבלתי את החפיסה החדשה נטלתי גלולה, אבל כבר עברו יותר מ-12 שעות מאז האחרונה. האם להמשיך לקחת הגלולות כרגיל ובאותה שעה? האם להשתמש באמצעי הגנה נוספים לזמן מה?
    כיצד מומלץ לנהוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אם את בסיכון חשוב לקחת נורלבו

אלונה7777
    09/05/2011

אני לקחתי את הגלולה הזאת, מה שהיא עושה זה בעצם היא דוחה את הביוץ וככה את לא בסיכון. מה אכפת לך לקחת? זה מסתדר גם כשיש את הגלולות הרגילות ואת לא צריכה ללכת לרופא בשביל מרשם (את מעל גיל 16 נכון?, אז לא צריך רופא) וזהו, אין לך מה לדאוג. מתי עשיתם את זה? כי עדיף לקחת כמה שיותר קרוב למועד. בקיצור, לכי עכשיו לבית מרקחת או פארמים למינהם ותקני את זה. מחזיקה לך אצבעות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל במקרה ואני לא עושה זאת!!

דנית
    09/05/2011

אם זה קרה האם עלי להמשיך באותה מתכונת בלקיחת הגלולות כאילו זה לא קרה?
    והאם עלי לחכות זמן מה (במקרה ולא אבצע את הצעתך) לפני שאהיה מוגנת שוב?
    ואם כן, אז כמה זמן עלי לחכות עד להגנה מלאה.

זו פעם ראשונה שאני לוקחת גלולות, שבוע ויום עברו מאז הראשונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קרה כלום

ספיר
    09/05/2011

חמודה זה שהפסדת גלולה אחת פשוט אומר שאת לא מוגנת החודש הזה ב100% וצריכה להשתמש באמצעי הגנה נוסף אם את מקיימת יחסי מין, תמשיכי רגיל עם הגלולות...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו