גלולות פצעים וכתמי שמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות פצעים וכתמי שמש
    אני
    11/05/2011

אני בת 25, לוקחת גלולות יסמין כבר יותר מ6 שנים.
    בשנתיים האחרונות התחילו להופיע לי כתמי שמש על הפנים, אני בהירה מאוד ומקפידה למרוח קרם הגנה ולהימנע מהשמש. הלכתי לרופא עור שאמר שאלו חלק מתופעות הלוואי של הגלולות. החלטתי להפסיק לקחת את הגלולות כדי שהכתמים לא יחמירו.
    אני כבר חצי שנה כמעט בלי גלולות אבל כתוצאה מכך הפנים שלי התמלאו פצעים, אני מרגישה כאילו חזרתי לגיל ההתבגרות.. פצעים מוגלתיים, פצעונים וכדומה.

האם בהכרח הגלולות הובילו לכתמי השמש? האם גלולות אחרות שהן לא יסמין יכולות להיות לי טובות יותר? אני יודעת שיסמין היו חלק מהסיבות לכך שלא היו לי פצעים בפנים.
    האם יש גלולה אחרת או טיפול אחר שיכול להתאים לי? שהמינונים או תופעות הלוואי שלהם יתאימו לי יותר?
    תודה רבה על העזרה, אני כבר מיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות פצעים וכתמי שמש

הוספת תגובה

• קרה לי בדיוק אותו דבר..המלצה!

שאלה
    11/05/2011

הי,
    קרה לי בדיוק אותו דבר... פיגמנטציה בעקבות גלולות וברגע שהפסקתי יצאו לי המון פצעי גלולות. אני לקחתי ראקוטן וטיפלתי אחת ולתמיד בפצעי הבגרות מכיון שהגלולות לא מטפלות בפצעים באופן סופי. לאחר שסיימתי עם הראקוטן לקחתי גלולות אחרות שלא גורמות לפיגמנטציה כמו היסמין או הדיאנה.
    אגב, הטיפול מבראקוטן מומלץ מאוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרה לי בדיוק אותו דבר..המלצה!

שאלה
    11/05/2011

הי,
    קרה לי בדיוק אותו דבר... פיגמנטציה בעקבות גלולות וברגע שהפסקתי יצאו לי המון פצעי גלולות. אני לקחתי ראקוטן וטיפלתי אחת ולתמיד בפצעי הבגרות מכיון שהגלולות לא מטפלות בפצעים באופן סופי. לאחר שסיימתי עם הראקוטן לקחתי גלולות אחרות שלא גורמות לפיגמנטציה כמו היסמין או הדיאנה.
    אגב, הטיפול בראקוטן מומלץ מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות פצעים וכתמי שמש - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/05/2011

נסי יאז. עובד כמו יסמין על האקנה אבל עם פחות הורמונים.
    האסטרוגן בגלולות הוא זה שגורם לכתמים בפנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו