הפסקת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת גלולות
    שירלי
    11/05/2011

שלום רב,
    מזה כמספר חודשים אני נוטלת גלולות בשם YAZ לאחר שלפניהם נטלתי במשך יותר משלוש שנים מליאן. באחת התקופות עשיתי הפסקה לחודש עם הגלולות וכיוון שהתחלתי לצאת עם בחור חודש אחרי ההפסקה של הגלולות חזרתי מיד לקחת אותם דבר שגרם לכך שיצאו לי הרבה פצעים על המצח. והנה שוב לפני כשבועיים הפסקתי עם הגלולות והכרתי שוב בחור. חשוב לציין שהרבה מהזמן נטלתי גלולות לאו דווקא בגלל שקיימתי יחסי מין אלא בגלל הפרעות אכילה ומשקל נמוך שגרם לכך שהמחזור הפסיק לי. הסיבה שהפסקתי עכשיו היא שאינני פעילה מינית ואני נמצאת היום במשקל תקין אז לא היה לי צורך בגלולות. השאלה שלי מה לעשות עכשיו? לחכות למחזור ולהתחיל שוב גלולות? (אני חוששת מזה שייצאו לי שוב פצעים על המצח) לעבור לאמצעי מניעה אחר כמו מדבקות?
    אני לא רוצה לשגע את הגוף שלי מה עליי לעשות?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת גלולות

הוספת תגובה

• הפסקת גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/05/2011

מדבקות הן לצורך הענין כמו גלולות. אם יש חשש מהריון ואת זקקוקה לאמצעי מניעה חיזרי לגלולות ביום הראשון של המחזור הקרוב. יאז מצוין לאקנה בפנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו