כאבי בטן תחתונה בזמן קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן תחתונה בזמן קיום יחסי מין
    עדי
    15/05/2011

שלום,
    לפני מספר ימים שכבתי עם בעלי וכשהוא חדר אלי הרגשתי כמו מכות בבטן התחתונה. אחרי זה היו לי כאבים חזקים במקום שהתפשטו עד אזור עצם הזנב. שכבנו שוב יום למחרת אחרי שהכאב שכך אך גם אז הופיעו הכאבים ואף החמירו. אציין כי התפתלתי מכאבים ובקושי יכולתי לזוז. הייתי אצל גיניקולוג שביצע אולטרסאונד במקום בתוך בנרתיק והוא שלל הימצאות ציסטות בשחלה. תרבית בשתן גילתה זיהום של חיידק הקבסיאלה (ועבורו קיבלתי אנטיביוטיקה) אך אין הוא הוא מסביר את הכאבים, ממה הם יכולים לנבוע? אני מפחדת לשכב שוב עם בעלי..
    (אציין כי קרה לי בעבר הרחוק ששכבנו והרגשתי מכות כואבות באגן אך הן לא הובילו לחוסר יכולת תזוזה ולהתכווצויות חריפות כפי שהיו לי השבוע)
    תודה,
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה אני עדיין עם כאבים

עדי
    17/05/2011

הרופאים שלי רק זורקים אחריות אחד על השני (הגניקולוג אומר שזה אורולוגי, האורולוג אומר שזה גניקולוגי, ורופאת המשפחה אומרת שאלך שוב לאורולוג ולגניקולוג)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן תחתונה בזמן קיום יחסי מין - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    17/05/2011

לא ברור - מה השאלה? לכאבי בטן יש לפחות 100 סיבות. אי אפשרל לפרט את כולן. את חייבת בירור יסודי של כאבי בטן, ולא דרך האינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה שהרופאים לא מכוונים אותי לאי

עדי
    17/05/2011

לאיזה רופא עלי ללכת. כמובן שיש אלף ואחד סיבות, אם היתה רק אחת לא הייתי בלחץ! פירטתי את הבעיה כאן, חבל שגם פה אין למישהו קצה כיוון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו