עזרה בבקשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה!
    דנה
    16/05/2011

לפני יומיים שכבתי עם מישהו וזה היה עם קונדום אבל לא ממש ראיתי את הקונדום בסוף כשהוא גמר ופתאום אני ממש בסרטים שאולי הקונדום היה קרוע ובכלל לא שמתי לב לזה.
    אני חושבת לקחת את הגלולה הזאת שמונעת הריון כבר אחרי ששוכבים אבל לא בטוחה אם זה יעבוד עדיין? ואם מישהו יודע איך קוראים לזה?
    דחוף, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה!

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/05/2011

הגלולה יעילה עד 72 שעות אחרי המשגל הלא מוגן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסטינור

יולי
    17/05/2011

היי, קוראים לגלולה פוסטינור, כל עוד לא עברו 72 שעות, היא יעילה. ככל שמקדימים לקחת ככה יעילה יותר.
    תעשי עוד שבועיים בדיקת דם להריון אם לא לקחת את הגלולה, עולה סביב 100 ש"ח.
    בינתיים אני מציעה שתדברי איתו, תשאלי איזה קונדום זה היה, האם היה בתוקף והאם הוא זוכר שכל הזרע היה בפנים בפנים- את יודעת בשביל לפחות עכשיו קצת להירגע...
    גם לי היה סיפור דומה, אבל מרוב לחץ הוא לא גמר בתוך הקונדום, עשיתי לו ביד, וכך גמר. גם הייתי בסרטים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקרה כזה לוקחים את גלולת יום המחרת

קרן
    17/05/2011

יש לך את הפוסטי ויש משהו חדש יותר שזה עד 72 שעות אחרי ונקרא נורלבו..
    במקרה שלך נראה לי עברו כבר איזה יום-יומיים אז תקחי את הנורלבו. והמון בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו