עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    דניאל
    18/05/2011

שלום רב , לפני שבועיים וחצי קיימתי יחסים מוגנים עם פרטנר חדש , ואחרי כמה ימים הופיעה לי פטרייה טיפלתי באגיסטן נרות ומשחה מותאמת ,ולא כל כך עזר לי הפטרייה התנפחה ודיממה , לפני כמה ימים הרגשתי כאב עצום באיבר המין ובבטן התחתונה ואתמול בבוקר ניגשתי לרופא שאמר לי שיש לי ככול הנראה זיהום ברחם , ונתנה לי אנטיביטיקה , היא נתנה לי שני סוגים שונים של אנטיביוטיקה , אופלודקס ועוד משהו , לצערי לא יצא לי לקנות וזמן קצר מיד אחרי זה פשוט הרגשתי חום בכל הגוף , כאבים באיבר , ובבטן התחתונה , רעידות והזעה חיוורות וכאב ראש , ופניתי מיד למיון עשו לי את כל הבדיקות הנדרשות ,אבל מסתבר שזה מה שהרופאה היבחנה בבוקר ואמרו לי לקחת את האנטיביוטיקות השונות שקיבלתי , העזרה שאני בעצם מבקשת , היא שאני שוב מרגישה את אותה ההרגשה של אתמול , חום , חוסר שקט וחיוורות , וכאבים באיבר ואפילו במתן שתן , אני לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה לפנות שוב לבית חולים אני מבקשת עזרה :) תודה רבה רבה

מינון התרופות : בבוקר ללא אוכל , ואחרי שעה אנטיביוטיקה עם האוכל או להפך הם זה בסדר לבלוע שתי אנטיביוטיקות שונות ? 4 ביום ? זה נראה לי מוגזם לחלוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/05/2011

קחי את האנטיביוטיקות לפי מה שאמרו לך. אחרי 24 שעות תרגישי שיפור בדלקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אורטל
    19/05/2011

הי דניאל..
    קודם כל תרגישי טוב!
    אני שונאת אנטיביוטיקה ואני מבינה מה את עוברת.. גם לי הייתה פעם דלקת בשתן וזה סיוט! אז רק שתדעי שאת יכולה לקחת תוך כדי גם כל מיני ויטמינים שמחזקים את הגוף שלך ומחזירים לך לבטן את החיידקים הבריאים שהאטיביוטיקה הורגת.. לא זוכרת איך קוראים לזה.
    ולגבי הבחור- מקווה שהיית לפחות על גלולות או משהו.. ושאין חשש לכניסה להריון
    אם חס וחלילה זה היה סקס לא מוגן, צריך לקחת דחוף את הגלולה שאחרי.. במקרים כאלה יש הנורלבו.
    בהצלחה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו