דחווףףףף, כניראה בהריון.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחווףףףף, כניראה בהריון.
    אלכס
    19/05/2011

לפני שבוע שכבתי עם החבר שלי ללא אמצעי מניעה. אני על גלולות אך שכחתי לקחת יום אחד גלולה אחת, אני לא בטוחה באיזה שבוע בדיוק אבל אני מאמינה שבין השני לשלישי. מיד כשנזכרתי אני לקחתי את הגלולה, אני לא בטוחה אם עברו 12 שעות אבל יכול להיות. החבר שלי גמר בפנים. אני לא לקחתי פוסטינור כי אני לקחתי בחיים שלי כבר 4 כאלה וקראתי שזה ממש דופק את הגוף. הייתי אמורה לקבל ביום רביעי את המחזור.
    היו לי כאבי בטן ואני כמעט בטוחה שאלה כאבי מחזור. הוא אפעם לא איחר. אני מקבלת אותו על היום שהוא צריך לבוא. ישלי סיבה לחשוש??? כי לא לקחתי רק גלולה אחת! אני לקחתי את כל השאר בדיוק בזמן! ואם אני בהריון, איך אני עוברת הפלה? זה ממש מסוכן וכאלה? אני רק בת 17 ><

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחווףףףף, כניראה בהריון.

הוספת תגובה

• דחווףףףף, כניראה בהריון. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/05/2011

עשי דבר ראשון בדיקת שתן להריון, רב הסכויים שהיא תהיה שלילית ואז המשיכי את הגלולות אחרי שבוע גם אם לא הגיע המחזור וקבעי תור לרופא הנשים שלך. אם הבדיקה חיובית פני לרופא הנשים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו