פרימולוט נור לקבלת מחזור.. שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרימולוט נור לקבלת מחזור.. שאלה
    מעין
    21/05/2011

שלום, אני בת 22, לקחתי גלולות במשך 8 שנים רצוף כמעט ועשיתי הפסקה של כמעט שנה עכשיו... קיבלתי מחזור סדיר בזמן ההפסקה עד עכשיו שהמחזור מאחר לי בחודש...
    רופאת נשים נתנה לי מרשם לפרימולוט נור כדי לקבל מחזור ואז לקחת גלולות שוב,
    אבל אני לא הבנתי כל כך את הוראותיה...
    היא אמרה לי לקחת עד שבועיים ושאני צריכה לקבל מחזור תוך כדי נטילת הכדורים
    והרוקח אמר לי 5 ימים לקחת פעמיים ביום ולהפסיק... והבנתי מהאינטרנט שרק כשמפסיקים מקבלים מחזור?

בינתיים לקחתי 2 כדורים ביום, היום זה היום החמישי....
    להפסיק?? להמשיך לקחת? מה אופן השימוש...?
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרימולוט נור

שרי
    11/09/2011

בוקר טוב.. מזה כ5 חודשים שאינני מקבלת מחזור.. אמי חלתה במחלה נוראית וכנראה שזה מאוד השפיע עליי-אינני יודעת.קיבלתי מרופאת הנשים שלי "הוראה" לקחת את הכדור פרימולוט נור.. סימתי יום חמישי ליטול את הגלולה אך לצערי הרב המחזור לא הגיע.. זה הגיוני?!? מה זה אומר? היום יום ראשון כבר... אני בת 25 עם מחזור זדיר (-) (+) חודש ושבוע חודש ושבועיים.מחכה לתשובה.. בהול... תודה רבה
    שיהיה שבוע מושלם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרימולוט נור לקבלת מחזור.. שאלה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/09/2011

את יכולה לקחת את הפרימולוטנור מינימום 5 ימים מקסימום שבועיים ורק אחרי שתפסיקי תקבלי מחזור. קחי אותם כ 10 ימים כדי שתקבלי בטוח מחזור אחרי שתפסיקי אותם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו