חשש מה מהריון לא רצוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש מה מהריון לא רצוי
    חסויה
    23/05/2011

בת 35.

נמצאת במערכת יחסים קבועה. נוטלת גלולות מסוג מרסילון מאז יולי 2010.

נטילה סדירה ללא פיספוס של אף גלולה. החודש בטעות לקחתי את הגלולה של אחד מימי שבת במקום זו של שישי ולמחרת בשבת לקחתי את זו של שישי, כלומר הסדר הוחלף בטעות אך לאורך החודשים לא פיספסתי נטילה כלל.

בנוסף משתמשים בקונדום להגנה כפולה. אתמול לאחר שבן זוגי גמר החליק הקונדום לתוכי והוצאתי אותו מהנרתיק ידנית.

איני מעונינת בהריון בשלב זה- האם אני מוגנת ב 100 אחוז?

אודה לתשובה בהקדם.

אגב- אתמול נטלתי את הגלולה ה 21 לחודש זה- האחרונה (כשקרה המקרה) .

היום מתחיל שבוע ההפסקה. אני יודעת שקיים אחוז עד שניים שהגלולה אינה מגנה ולכן שואלת

האם עליי לעשות משהו כרגע?

אודה לתשובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש מה מהריון לא רצוי

הוספת תגובה

• היי

יולי
    23/05/2011

לפי מה שידוע לי, את מוגנת עם הגלולות, גם אם פספסת אחת זה לא נורא מכיוון שההצטברות של הורמונים קיימת בגופך, את לא צריכה להיות בלחץ. גם בגלולה של שבת וגם של שישי וכל יום אחר שרשום על החפיסה יש אותו מינון. חילקו אותן לימים רק למען הסדר שאת לא תשכחי ושאם שכחת תדעי מתי שכחת.
    לפי דעתי את לא צריכה לדאוג. חכי לתשובה של הרופאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

חסויה
    23/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש מה מהריון לא רצוי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/05/2011

הגלולות אמורות לתת הגנה של מעל 99.%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו