מחזור דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור דחוף
    רינה
    25/05/2011

בת 31 אם ל3 ילדים כולם קיסרי מניקה את הבן שלי בן שנה ו5 חודשים וכל חודש מקבלת מחזור הבעיה שלי שהמחזור שלי כל הזמן אפילו לפני הלידה יש מחזור חזק שנמשך 7 ימים וגם זה נמשך אחרי הלידה השלישית אבל ב5 החודשים האחרונים היה לי מחזור ממש חלש גם נמשך 7 ימים אבל עם פחות דימום ואפילו כאבי מחזור לא הייתי מרגישה אבל החודש הזה קיבלתי מחזור עם דימום חזק כאילו הוא חזר כמו שהיה קודם ועם כאבי בטן שאפילו אני ביום הרביעי למחזור ועדיין מרגישה כאבים השאלה שלי האם בגלל שאני מניקה משתנה המחזור שלי או שההנקה לא מפריעה? וטוב לציין שאני לא משתמשת באף אמצעי מניעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור דחוף

הוספת תגובה

• מחזור דחוף

רינה
    25/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור דחוף

רינה
    28/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור דחוף - תגובה

ד''ר יואב פלד
    28/05/2011

קרוב לודאי שזב בשל ההנקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו