פטריה - טיפול בבן-זוג?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה - טיפול בבן-זוג?
    m
    28/05/2011

שלום!
    יש לי פטריה בנרתיק כבר למעלה מחודש, לפני כשבועיים רופא הנשים שלי (שבדק אותי) המליץ להשתמש בנרות אגיסטן וקרם דקטקורט (למקרה שיהיה גרד- על אף שלא הרגשתי גרד באותו הזמן). נראה היה שהשימוש בנרות גרם לרגישות נוספת באיזור, גרד ואף להרגשת "שריפה". התחלתי לשים את קרם הדקטקורט וכעבור יומיים ששום דבר לא השתנה, לקחתי כדור פלוקונזול שהיה בביתי, משום שידעתי שהוא תמיד עוזר לי במקרים של פטריה (נרות מעולם לא הועילו, אך אני מעדיפה לתת להם צ'אנס לפני שאני לוקחת כדורים). כעבור ארבעה ימים שמתי לב שדבר לא השתנה... הלכתי למיון נשים במרפאה הקרובה לביתי , סיפרתי לרופא את שקרה ולאחר שבדק אותי, רשם לי 4 כדורי ספורנוקס , שניים בבוקר ושניים בערב בהפרש של יום ביניהם. היום לקחתי את השניים האחרונים. אני מקווה שיחסלו את הפטרייה.
    השאלה שלי היא :

האם בן זוגי צריך לקבל טיפול בעצמו? הפטריה חוזרת לעתים קרובות, ואני תוהה האם בן זוגי קשור בחזרה שלה (שלא במודע כמובן (= ). האם נוהגים לתת לגברים משחות או כדורים? מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה - טיפול בבן-זוג?

הוספת תגובה

• פטריה - טיפול בבן-זוג? - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    29/05/2011

אין צורך בטיפול של בן הזוג. לא מדובר במחלה מדבקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו