זיהום ואגינלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהום ואגינלי
    שפרה
    28/05/2011

הגעתי לרופא בשל הפרשה בצבע ירוק בהיר, ללא גירוד וללא הפרעות אחרות.הרופא אמר שהנרתיק נקי, אך בבדיקה של מקלון גילה זיהום.
    נתן לי שלושה נרות אנטיביוטיים מקומיים - אחרי יומיים חזרו ההפרשות.
    נתן לי אנטיביוטיקה דרך הפה במשך שבוע, (מטרוג'יל) - אחרי יומיים חזרו ההפרשות.
    אמר שזה נראה לו כבר ממש הסוף, שאקח נרות פרוביוטיים מקומיים, לקחתי חמישה נרות ואחרי יומיים חזרו ההפרשות.
    נתן לי ג'ל אנטיביוטי (שכחתי את שמו, משהו עם ז) לחמישה ימים, וכעת אני שוב יומיים אחרי הטיפול, ושוב חזרו לי ההפרשות.
    מה עלי לעשות? לחזור אליו שוב? יש עוד משהו שעוד לא ניסיתי? אולי אני צריכה בדיקה אחרת? בכל פעם שאני הולכת, הוא בודק, אומר שהנרתיק נקי, אבל המקל יוצא בגוון ירוק-שחור... עלי לציין כי לא קיימתי יחסי מין עם בעלי, מאז שהכל התחיל, לכן אין סיבה שהוא זה שמדביק אותי כל הזמן...
    מה עוד אפשר לעשות?
    האם לחזור שוב לאותו רופא? האם לבקש בדיקה מסויימת אחרת? האם יש עוד משהו שאפשר לקחת? תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהום ואגינלי

הוספת תגובה

• זיהום ואגינלי - תגובה

ד''ר יואב פלד
    28/05/2011

ניראה שיש לךזיהום הדורש טיפול דרך הפה
    פני לרופא והסבירי לו שאת לא מבריאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו