איחור משמעותי במחזור ללא הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור משמעותי במחזור ללא הריון
    אביבית
    29/05/2011

הפסקתי גלולות לפני כשבעה חודשים. המחזור היה מופיע לאחר הפסקת הגלולות באופן סדיר.. ממש כמו שעון גל עשירי בכל חודש והיה נמשך כשבעה ימים ממש כמו עם הגלולות...

לפני כשלושה חודשים הוא התחיל להופיע באיחור של יום יומיים ונמשך 4 ימים בלבד ממש כמו לפני נטילת הגלולות...

הייתי אמורה לקבל ב14.5 עד ליום זה טרם קיבלתי. ערכתי בדיקה ביתית יצאה שלילי לפני כשבוע ימים בדיוק ערכתי בדיקת דם לגילוי הריון ונמצא B >5

אני מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה... אנא עיזרו לי....

האם הגלולות הרסו לי את הפוריות? האם יכול להיות שאני עדיין בהריון?

סליחה על אורך הסיפור.. פשוט אובדת עצות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריך לחכות

יולי
    31/05/2011

היי, לא נכנסים להריון תוך שנייה, יש לנסות שנה או שנה וחצי,אבל ממש לספור ימי ביוץ וכו'...אם לא נקלט אז יש לעשות בדיקות, שיבדוק את הזרע שלו וכו'...גם את.
    לפי סטטיסטיקה, ב3 חודשים ראשונים נכנסים להריון כ30% מהזוגות,לאחר חצי שנה עד 70% ולאחר שנה 95%. אל תדאגי, עוד לא ניסיתם מספיק זמן, אל תלחצי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור משמעותי במחזור ללא הריון - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    01/06/2011

במקרה שלך לא תוכלי לקבל שום עזרה מחברי הפורום. בבקשה תפני לרופא המטפל לבירור מתאים של הבעיה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו