בלארה אכן משפיעה לטובה על החשק המינ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלארה אכן משפיעה לטובה על החשק המינ
    בלה
    30/05/2011

שלום, אני לוקחת כרגע גלולות מליאן לאחר שהרופאה החליפה לי מפמינט.
    אני מרגישה שבמהלך כל החודשים האחרונים החשק המיני שלי ירד כמעט לגמרי.
    האם מישהי לוקחת בלארה ויכולה להגיד לי שאכן זה עוזר לעליית החשק המיני אצל נשים?
    אני בת 23 אם זה משנה משהו.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא יודעת בביטחון אבל...

m
    31/05/2011

יכולה לומר לך בוודאות שמאז שעברתי לנוברינג אני סובלת מיובש נורא, שמשפיע על עניין הסקס. לכן, אני חוזרת להשתמש בבלארה (הפסקתי רק לשם הנוחות בלא לקחת כדורים), כי בוודאות לא סבלתי מיובש, ולדעתי החשק המיני שלי היה בסדר גמור. (לפני בלארה לקחתי הרמונט וזה חיסל לי את החשק לחלוטין וזה היה נורא).

אני מאחלת לך (ולי) שזה יעזור, ולא תסבלי כמו המון בנות שלוקחות גלולות (מחוסר ברירה) ומוותרות על החשק המיני הבריא שלהן. לא משנה מה יאמרו לך, זה נכון.

בהצלחה (=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלארה אכן משפיעה לטובה על החשק המינ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/05/2011

התגובה לבלארה לגבי חשק מיני הינה אינדיבידואלית , אם את בהרגשה שהחשק איתן היה יותר טוב חזרי אליהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו