כאבים בפטמות כבר תקופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בפטמות כבר תקופה
    רותם
    31/05/2011

שלום רב. אני בת 29, ללא ילדים, לוקחת אלטרוקסין (תת פעילות ב.תריס), וחולת צליאק. בנוסף אני לוקחת גלולות כבר מספר שנים טובות- מרסילון.
    יש לי כבר כמה חודשים כאבים בפטמות, במיוחד כשאני נוגעת בהן ובחלק הבולט בעצם (לא מסביב- שכחתי את השם..). הייתי בחודש האחרון בבדיקה שגרתית אצל רופא נשים, עשה משטח ובדיקה ואגינלית, הכל תקין.
    מה יכולה להיות הבעייה? אגב , הייתי לחוצה מהבדיקה עד ששכחתי לשאול אותו אודות הכאבים הללו, מאחר ולא הרגשתי אותם בביקור.
    בנוסף, עליתי מעט במשקל בחודשים האחרונים, עקב גילוי מחלת הצליאק ושינויים בהרגלי התזונה. אין לי מושג אם זה קשור, אני עושה בדיקות תקופתיות באופן שגרתי, ואין לי חוסרים בגוף או משהו אחר בבדיקות הדם. השתדלתי לספק את מרבית הפרטים , אשמח לתשובה בהקדם. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בפטמות כבר תקופה

הוספת תגובה

• כאבים בפטמות כבר תקופה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    01/06/2011

מומלץ להבדק ע"י כירורג שד
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה שלך מלחיצה עוד יותר

רותם
    01/06/2011

שלום, אמנם אני מעריכה שהשבת לי, אך האם כירורג משמעו שאני צריכה לדאוג? חשבתי שאולי אם תוכל לשער מהן הבעיות שעלולות להיות. בכל מקרה אשמח לכל תשובה קצת מעבר ל"אולי יש לך מחלה...." שלא ננקוב בשמה
    תודה, מהמודאגת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו