איחור במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור
    קרן
    01/06/2011

אני בת 32 נוטלת גלולות יסמין 9 חודשים של 21 יום עם שבוע הפסקה חודשית עד לנטילת הגלולה הראשונה הבאה , אני מקבלת מחזור בד"כ כל 26 יום כמו שעון שווצרי אני כבר באיחור של 5 ימים וזה בדיוק נופל בשבוע שאני אמורה להיות בהפסקה מהגלולות שבד"כ אני אמורה לקבל את המחזור שלי שהוא בין 3-4 בצורה מאד דלילה . עשיתי בדיקת הריון שתשובתה שלילית וזה בטוח כי גם לא הייתי פעילה מינית החודש . . השאלה היא אם אני אקבל מחזור בדיוק יום או יומיים לפני מועד תחילת נטילת הגלולה יסמין האם לקחת את הגלולה כמתוכנן בדיוק בסיום שבוע ההפסקה או לחכות עד שהמחזור יסתיים כדי לא להפריע לתהליך המחזור ואז ליטול את הגלולה יסמין אחרי סיום המחזור . תודה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור

הוספת תגובה

• איחור במחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/06/2011

התעלמי מהמחזור וקחי את הגלולות כפי שצריך אחרי 7 ימי הפסקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור במחזור

קרן
    02/06/2011

תודה. ואם עד תום 7 ימי ההפסקה לא אקבל עדיין את המחזור שלי בכלל , בכל זאת אני אמורה ליטול את הגלולה במועדה ולהתעלם מאי קבלת המחזור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור במחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/06/2011

כן, אם העדר המחזור יהיה גם בחודש הבא פני לרופא נשים לשינוי גלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו