שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    טלי
    02/06/2011

שלום וסליחה ששוב אני מציפה בשאלות אך לאחרונה יש לי הרבה חריגויות. בת 43. בווסת שלפני הווסת האחרונה שנמשכה כשבעה-שמונה ימים (לאחרונה המחזורים שלי ארוכים יותר ויש לי גם פוליפ) בצעתי אולטראסאונד שהצביע לדברי הרופא על מגמה של ביוץ שהופיע ככל הנראה ביום ה-12 של המחזור. את הווסת האחרונה קיבלתי כעבור 25 ימים מאז היום הראשון של הווסת הקודמת והוא נמשך כשמונה ימים אך עוד יומיhם שלושה אחרי' היו לי מין הפרשות חומות. ביום הרביעי של הווסת טסתי לחו"ל לחמישה ימים (והייתי בהחלט במתח סביב כל הנסיעה אם כי בכל החודשים האחרונים הייתי במתח אך סביב הנסיעה ואף במהלכההמתח היה מאוד מאוד ממוקד). ואולם עדיין לא התרחש לי ביוץ ואני מודאגת (או שמא במהלך הווסת התרחש הביוץ כביוץ מוקדם??? לא נראה לי כי) עד כה סביב הביוץ היו לי תחושות מאוד מסויימות והפרשות מאוד מסויימות שלא היו הפעם. אני למעשה ביום ה-15 של המחזור ולא הופיעו לי שום הפרשות היכולות לרמז על כיוון של ביוץ. מודאגת מכך שזה ביטוי לירידה בתפקוד השחלות. תודה רבה (בשדה התעופה בחו"ל עברתי באחד המסלולים הצדדיים בו מוקמו מערכות בידוק של רנטגן שדלקו אך לא היו שם אנשי צוות וחשבתי שאולי נחשפתי לקרינה מייננת בלתי מבוקרת אך בפורם קרינה נאמר לי כי הדבר לא סביר). תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• באותו עניין

טלי
    02/06/2011

רק להדגיש כי אני מודאגת כי גם כל הסימנים המאפיינים אצלי מצב של טרום ביוץ, המתחילים להופיע ביום השמיני של המחזור, טרם הופעו ואני כאמרו כבר ביום ה-15! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/06/2011

מספיק מתח נפשי גבוה כדי שהביוץ יתפספס באותו החודש. אין קשר למכונות הרנטגן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו