מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםטלי02/06/2011
שלום וסליחה ששוב אני מציפה בשאלות אך לאחרונה יש לי הרבה חריגויות. בת 43. בווסת שלפני הווסת האחרונה שנמשכה כשבעה-שמונה ימים (לאחרונה המחזורים שלי ארוכים יותר ויש לי גם פוליפ) בצעתי אולטראסאונד שהצביע לדברי הרופא על מגמה של ביוץ שהופיע ככל הנראה ביום ה-12 של המחזור. את הווסת האחרונה קיבלתי כעבור 25 ימים מאז היום הראשון של הווסת הקודמת והוא נמשך כשמונה ימים אך עוד יומיhם שלושה אחרי' היו לי מין הפרשות חומות. ביום הרביעי של הווסת טסתי לחו"ל לחמישה ימים (והייתי בהחלט במתח סביב כל הנסיעה אם כי בכל החודשים האחרונים הייתי במתח אך סביב הנסיעה ואף במהלכההמתח היה מאוד מאוד ממוקד). ואולם עדיין לא התרחש לי ביוץ ואני מודאגת (או שמא במהלך הווסת התרחש הביוץ כביוץ מוקדם??? לא נראה לי כי) עד כה סביב הביוץ היו לי תחושות מאוד מסויימות והפרשות מאוד מסויימות שלא היו הפעם. אני למעשה ביום ה-15 של המחזור ולא הופיעו לי שום הפרשות היכולות לרמז על כיוון של ביוץ. מודאגת מכך שזה ביטוי לירידה בתפקוד השחלות. תודה רבה (בשדה התעופה בחו"ל עברתי באחד המסלולים הצדדיים בו מוקמו מערכות בידוק של רנטגן שדלקו אך לא היו שם אנשי צוות וחשבתי שאולי נחשפתי לקרינה מייננת בלתי מבוקרת אך בפורם קרינה נאמר לי כי הדבר לא סביר). תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באותו עניין
טלי02/06/2011רק להדגיש כי אני מודאגת כי גם כל הסימנים המאפיינים אצלי מצב של טרום ביוץ, המתחילים להופיע ביום השמיני של המחזור, טרם הופעו ואני כאמרו כבר ביום ה-15! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/06/2011מספיק מתח נפשי גבוה כדי שהביוץ יתפספס באותו החודש. אין קשר למכונות הרנטגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?