לד"ר אברמוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר אברמוב
    טלי
    02/06/2011

ראשית תודה רבה על תשובתך המרגיעה בקשר לחשש מהעדר ביוץ בגין חשיפה לרנטגן בשדה התעופה או ירידה בתפקוד השחלות. אציין כי החשש שלי נבע מכך שבדיעבד שמתי לב כי מרבית הנוסעים בשדה התעופה עברו דרך מסלול ראשי ואילו אני בטעות עברתי דרך מסלול צדדי ומאחר שלא היו שם אנשים במסלול שלי חששתי שאולי שם מכשירי הבידוק של הרנטגן פעלו באופן בלתי מבוקר. חשוב לי רק לודא: בהנחה כי אכן לא התרחש ביוץ בגין המתח בו הייתי נתונה האם זה מתיישב עם זה שכעת שאין לי את כל הסימפטומים, המיחושים וההפרשות המאפיינות התרחשות של ביוץ וטרום ביוץ אך במקום זה יש לי סוג של הכתמה לא מוכרת שאינה בצבע או במרקם של ההפרשות שהיו לי בדרך כלל (הפרשות לחות-רטובות) אלא הכתמות קטנות במעין צבע חום בהיר- צהבהב? וכן האם ההנחה של העדר ביוץ בגין מתח מתיישבת עם העובדה ששיא המתח היה ביום הרביעי של המחזור? סליחה על הירידה לפרטים ושוב תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר אברמוב

הוספת תגובה

• לד"ר אברמוב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/06/2011

הכתמות יכולות להעיד על כך אכן לא היה ביוץ. הרפי מהלחץ וחכי לחודש הבא. חבל על ההתעסקות הזו בפרטים. את סתם מלחיצה את עצמך.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לד"ר אברמוב!

טלי
    03/06/2011

לד"ר אברמוב - מאוד מודה לך על תשובתיך!!! הן בהחלט מקור לעידוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו