אמצעי מניעה וקרישיות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמצעי מניעה וקרישיות יתר
    עין-בר
    03/06/2011

שלום,אני בת 21,כבר עברו כמעט שנתיים מאז שגילו אצלי קרישיות יתר בדם. בהתחלה לקחתי גלולות סרזט לנשים מניקות מכיוון שאינן מכילות את האסטרוגן. הסיפור ארוך אבל בקיצור,הרופאה לא מוכנה לתת לי מרשם,שלה אותי שוב לבדיקות דם ושוב הוכח שיש לי קרישיות יתר...יש לי בן זוג שנה וחצי ואני מעדיפה שלא להשתמש בקונדום..הייתי רוצה לדעת איזה אופציות אחרות יש לי שהן בטוחות דיין כדי להגן עליי מפני הריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמצעי מניעה וקרישיות יתר

הוספת תגובה

• אמצעי מניעה וקרישיות יתר - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/06/2011

לא ברור לי מדוע הרופאה אינה מאפשרת לך להמשיך להשתמש בסרזט, זוהי גלולה טובה שיעילה גם לנשים הסובלות מקרישיות יתר בדם.
    קבלי אישור ההמטולוג להמשך טיפול בתרופה זו.
    אפשרות אחרת באם אסור לך להמשיך להשתמש בסרזט (מה שלא נראה לי) זה שימוש בקוטל זרע לנרתיק כמו ספוגיות או נירות קוטלי זרע, או דיאפרגמה.קצת פחות יעיל, אבל שווה ערך ליעילות של קונדומים בערך, או החדרת ההתקן תוך רחמי. כיום המדיניות היא שניתן להחדיר התקן לרחם גם בבחורות שלא ילדו אם אין ברירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו