מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחלות פוליציסטיות וגלולותיאנה03/06/2011
שלום רב, אני בת 24 ואובחנתי לאחרונה כבעלת שחלות פוליציסטיות. אובחנתי במיון ע"י רופא גניקולוג שאמר לי זאת בזמן בדיקת US ואגינלי, ציין שבבירור רואים את הציסטות וכי אני צריכה להתחיל ליטול גלולות. יש לי את כל התסמינים שבאים עקב התסמונת וכוללים אי סדירות בוסת, עד אי הגעת וסת, השמנה ושיעור יתר. אבל בבדיקות דם הורמונליות ובבדיקת US אגני, לא מצאו דבר, הכל תקין..ובכל זאת הרופאה הגניקולוגית שלי נתנה לי מרשם לגלולות מינס. היום הוא היום השני שאני אמורה לקבל וסת, אך הווסת לא מגיעה. יש לציין שבפעם הקודמת הוסת שלי התעכבה בשלושה חודשים ונטלתי פרוגסטרון לעידוד הגעת ווסת חמישה ימים. האם זה מה שמשבש לי את הגעת הוסת הנוכחית? או שאולי הגלולות בעלות מינון נמוך מדי, או לא מתאימות? לפני כחמש שנים נטלתי גלולות מינס והוסת הייתה מגיעה בזמן. מה עלי לעשות? האם להמשיך לקחת את גלולות המינס כרגיל, או להחליפן?? אני אובדת עצות...אנא עיזרו לי.
תודה רבה מראש, וסליחה על ההודעה הארוכה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/06/2011המתיני בסבלנות יכול להיות שהמחזור יגיע ביומיים הקרובים. אם לא המשיכי את הגלולות כסדרן ופני לרופא הנשים להחלפה לגלולות עם כמות אסטרוגן יותר גבוהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?