שחלות פוליציסטיות וגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות וגלולות
    יאנה
    03/06/2011

שלום רב, אני בת 24 ואובחנתי לאחרונה כבעלת שחלות פוליציסטיות. אובחנתי במיון ע"י רופא גניקולוג שאמר לי זאת בזמן בדיקת US ואגינלי, ציין שבבירור רואים את הציסטות וכי אני צריכה להתחיל ליטול גלולות. יש לי את כל התסמינים שבאים עקב התסמונת וכוללים אי סדירות בוסת, עד אי הגעת וסת, השמנה ושיעור יתר. אבל בבדיקות דם הורמונליות ובבדיקת US אגני, לא מצאו דבר, הכל תקין..ובכל זאת הרופאה הגניקולוגית שלי נתנה לי מרשם לגלולות מינס. היום הוא היום השני שאני אמורה לקבל וסת, אך הווסת לא מגיעה. יש לציין שבפעם הקודמת הוסת שלי התעכבה בשלושה חודשים ונטלתי פרוגסטרון לעידוד הגעת ווסת חמישה ימים. האם זה מה שמשבש לי את הגעת הוסת הנוכחית? או שאולי הגלולות בעלות מינון נמוך מדי, או לא מתאימות? לפני כחמש שנים נטלתי גלולות מינס והוסת הייתה מגיעה בזמן. מה עלי לעשות? האם להמשיך לקחת את גלולות המינס כרגיל, או להחליפן?? אני אובדת עצות...אנא עיזרו לי.
    תודה רבה מראש, וסליחה על ההודעה הארוכה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות וגלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/06/2011

המתיני בסבלנות יכול להיות שהמחזור יגיע ביומיים הקרובים. אם לא המשיכי את הגלולות כסדרן ופני לרופא הנשים להחלפה לגלולות עם כמות אסטרוגן יותר גבוהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו