ניתוח וסטיבוליטיס ויחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח וסטיבוליטיס ויחסי מין
    ליאת
    04/06/2011

שלום רב,
    עברתי לפני כשבועיים וחצי ניתוח לוסטיבוליטיס אצל דוקטור מיכאל פרידמן הנפלא! כפרה עליו. אחרי 10 שנים של סבל. ממתינה להחלמה- אני מרגישה טוב וחזרתי לשיגרה, ממתינה לביקורת. רציתי לשאול מספר שאלות:

1. אני יודעת שאין לקיים יחסי מין כחודשיים- האם מותר מגע מיני חיצוני? האם מותר להגיע לאורגזמה בדרכים אחרות שאינן בחדירה, או שההתכווצויות הנרתיק לא טובות במצבי?
    2. האם מותר כבר לכוון את זרם המקלחת אל האזור ישירות, או להימנע מכך לגמרי?
    3. האם ומתי ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית? הייתי מתאמנת פעמיים בשבוע בחדר כושר והפסקתי בגלל הניתוח. האם אפשר ללכת? לרוץ? לעשות כל מה שעשיתי קודם?
    4. האם ניתן ללבוש מכנסיי ג'ינס צמודים או להימנע מכך כרגע?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח וסטיבוליטיס ויחסי מין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/06/2011

כדאי לחכות חודש כדי לתת לצלקת להגליד כמו שצריך עם כל הפעילות באזור וגם עם פעילות ספורטיבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר פרידמן- אשמח גם לדעתך בעניין

ליאת
    05/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה- עבור דר. פרידמן

ליאת
    19/06/2011

חלף חודש מאז הניתוח. אשמח אם תענה לשאלותיי.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו