הריון עם פוסטינור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון עם פוסטינור?
    יולי
    05/06/2011

שלום רב,
    האם יש אפשרות בכל זאת להיכנס להריון לאחר לקיחת פוסטינור כ5 שעות לאחר קיום יחסי מין לא מוגנים (הבחור גמר בפנים ללא קונדום)?
    אני בהריון,ב2.6.11 נבדקתי ולפי אולטרסאונד הייתי בשבוע 6.5. היתה ווסת ב14.4.11 ואח"כ ווסת 10.5.11, כל התקופה כמעט על בסיס יומי קיימתי יחסי מין לא מוגנים, ב 24.5.11 יחסי מין לא מוגנים ואח"כ לקיחת פוסטינור לאחר כ 5 שעות, האם בכל זאת יכולתי להרות בתאריך 24.5.11, אף על פי שלפי אולטרסאונד זה בסוף אפריל (אם ספרתי נכון).
    בבקשה חייבת תשובה דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון עם פוסטינור?

הוספת תגובה

• הריון עם פוסטינור? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/06/2011

לפי גיל ההריון נכנסת להריון בסוף אפריל. והדימום שהיה במאי איננו מחזור אלא דימום של השרשה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

יולי
    07/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה...

יולי
    06/06/2011

ליאורה תודה רבה על תשובתך,
    שאלות נוספות:
    1. יתכן וגיל ההריון לא נקבע בצורה נכונה באולטרסאונד?כלומר יש טעות של בערך 28 ימים,כלומר שבכל זאת נכנסתי להריון בסוף מאי?
    2. הדימום של 10.5.11 שרשמת שזו השתרשות, היה ממש ממש מסיבי ובתאריך של מחזור, זה תקין?
    3. האם נגרם נזק כלשהו לעובר עקב לקיחת פוסטינור?
    תודה רבה, הרגעת אותי קצת.
    מצטערת על מיליון שאלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/06/2011

גיל הריון באולטראסאונד הוא הכי מדויק והטעויות יכולות להיות של יום יומיים בלבד.
    יש מצבים של הריון ויש מחזור - נדירים אבל
    לגבי לקיחת פוסטינור, לא נראה לי שבעיתי, תלוי בגיל ההריון. התיעצי באתר של פוסטינור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה וחג שמח!!!

יולי
    07/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו