מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות ותופעות לוואידנה07/06/2011
היי ,
אני בת 20 והתחלתי לקחת את הגלולות estell 35 בדצמבר 2009 עקב המלצת רופאת הנשים שהייתי מטופלת אצלה לפני שהתגייסתי בנובמבר 2009 . הרופאה המליצה לי לקחת דווקא אותם כי לטענתה המינון שלהן הכי נמוך ומטרתם העיקרית היא לטפל בפצעי הבגרות שזו הסיבה היחידה בגינה התחלתי להתעניין בגלולות (אני עדיין בתולה). מאז עליתי משמעותית במשקל וזה מאוד מפריע לי. לכן רציתי כבר מספר פעמים להפסיק את השימוש בגלולות כי הפנים שלי כעת נקיות מפצעים . אך לא עשיתי כן כי יש לי כמה פחדים בנוגע להפסקת השימוש בגלולות - 1.שזה יחזיר את הפצעים (למרות שהפנים נקיות כבר מעל חצי שנה) 2. שההפסקה תגרום לנזק אחר- במחזור החודשי וכו' 3.שבעיית המשקל לא תיפתר עקב הפסקת הגלולות (כי גם לאורך השימוש עשיתי פעילות גופנית וזה לא סייע לירידה משמעותית במשקל כפי שרציתי) 4. שבעתיד כשארצה לקיים יחסי מין זו תהיה בעיה לחזור לגלולות (ישגע את הגוף מבחינת הורמונים)
זה כבר זמן רב שאני לא מקבלת מענה לשאלות שלי אצל הרופאים הצבאיים אצלם ביקרתי ולכן אני דיי חסרת אונים בנושא ..
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ותופעות לוואי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2011יש היום גלולות שטובות מאוד לטיפול בפנים ועם פחות הורמונים, נקראים יאז, יכול לפתור לך את בעית ההשמנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ותופעות לוואי
דנה08/06/2011וזה בסדר פשוט להחליף גלולה או שכדאי להפסיק בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?