שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אנונימי
    08/06/2011

יש לי שאלה יצא לי על השפתים החיצוניות של איבר המין פצע דמוי יבלת ההיתי אצל רופאת נשים היא לא ידעה להגיד לי בבודאות מה זה היא אמרה או משו דלקתי או משו ויראלי (וירוס הפפילומה) היא נתנה לי משחה לטיפול למשך 15 ימים ולחזור לביקורת לאחר סיום הטיפול השאלה שלי האם זה באמת וירוס הפפילומה תוך כמה זמן זה עובר האם זה עובר מעצמו או שצריך טיפול
    שאלה נוספת כאשר מקימים יחסים עם בחור והוא נושא את הנגיף(בהנחה שאנחנו לא יודעים שהוא נושא את הנגיף) וקימנו יחסים ניתן להידבק כבר למחרת הכוונה שלי אם הוא באמת נושא את הנגיף ומקיימים יחסים הפצע של הווירוס יופיע כבר למחרת הקיום
    האם זה מסוכן
    אשמח אם תחזרו אליי בהקדם כי אני ממש לחצוצה מהצב הזה וזה פוגע בי נפשית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

אנונימי
    08/06/2011

יד לי שאלה נוספת האם ויאוס הפפילומה יבלות יכול לפגוע בכניסה להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

אנונימי
    08/06/2011

שאלה נוספת האם וירוס הפפילומה יכול לפגוע המחזור החודשי האם ניתן לקבל את החיסון לאחר שנדבקתי בוירוס האם ניתן להמשיך ולקיים יחסי מין וזה לא יהיה מסוכן
    האם לאחר שקימתי יחסי מין עם גבר הוירוס מופיע ישר והיבלת כבר מופיעה כלומר למחרת קיום יחסי המין האם וירוס הפפילומה יכול להשפיע על כניסה להריון
    אשמח אם תחזרו אליי בהקדם האפשרי כי זה ממש מטריד אותי ומחליץ אותי
    תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו