מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאנונימי08/06/2011
יש לי שאלה יצא לי על השפתים החיצוניות של איבר המין פצע דמוי יבלת ההיתי אצל רופאת נשים היא לא ידעה להגיד לי בבודאות מה זה היא אמרה או משו דלקתי או משו ויראלי (וירוס הפפילומה) היא נתנה לי משחה לטיפול למשך 15 ימים ולחזור לביקורת לאחר סיום הטיפול השאלה שלי האם זה באמת וירוס הפפילומה תוך כמה זמן זה עובר האם זה עובר מעצמו או שצריך טיפול
שאלה נוספת כאשר מקימים יחסים עם בחור והוא נושא את הנגיף(בהנחה שאנחנו לא יודעים שהוא נושא את הנגיף) וקימנו יחסים ניתן להידבק כבר למחרת הכוונה שלי אם הוא באמת נושא את הנגיף ומקיימים יחסים הפצע של הווירוס יופיע כבר למחרת הקיום
האם זה מסוכן
אשמח אם תחזרו אליי בהקדם כי אני ממש לחצוצה מהצב הזה וזה פוגע בי נפשית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
אנונימי08/06/2011יד לי שאלה נוספת האם ויאוס הפפילומה יבלות יכול לפגוע בכניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
אנונימי08/06/2011שאלה נוספת האם וירוס הפפילומה יכול לפגוע המחזור החודשי האם ניתן לקבל את החיסון לאחר שנדבקתי בוירוס האם ניתן להמשיך ולקיים יחסי מין וזה לא יהיה מסוכן
האם לאחר שקימתי יחסי מין עם גבר הוירוס מופיע ישר והיבלת כבר מופיעה כלומר למחרת קיום יחסי המין האם וירוס הפפילומה יכול להשפיע על כניסה להריון
אשמח אם תחזרו אליי בהקדם האפשרי כי זה ממש מטריד אותי ומחליץ אותי
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?