פטרייה או דלקת או שניהם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרייה או דלקת או שניהם?
    תרמילאית
    09/06/2011

שלום רב,

חזרתי לא מזמן מטיול ארוך במגוון ארצות. במהלך הטיול חשתי צריבה בנרתיק ולקחתי כדורים לטיפול בדלקת בדרכי השתן.

מאז חזרתי חזרתי לקיים יחסי מין עם החבר שלי, ותחושת הצריבה, הגירוד והכאב רק גברה. בבדיקות התגלתה דלקת בדרכי השתן ובביקור אצל רופא נשים לא נראתה פטרייה.

למרות שלקחתי את הכדורים נגד הדלקת כנדרש, אני עדיין לא מרגישה שהכאב חלף. קיום יחסי מין ובעיקר לאחר אורגזמה מכאיבים מאוד.

יש לי תכשירים לטיפול בפטריה, האם כדאי להתחיל בטיפול?האם יש סיבה מסויימת שהכאבים מתחזקים לאחר אורגזמה של הגבר?האם טיפול של 5 ימים כנגד דלקת בדרכי השתן אמור לפתור את הבעיה כליל?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרייה או דלקת או שניהם?

הוספת תגובה

• פטרייה או דלקת או שניהם? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/06/2011

לא כדאי לקחת סתם טיפול אנטי פטריתי, חזרי להמ/שך טיפול לרופאת נשים, עשי תרבית נרתיקית כדי לראות אם יש זהום נרתיקי. קחי כדורי פרובטיקה כד לחזק את החיידקים הטובים של הנרתיק ושבן זוגך ישתדל לא לגמור בפנים - נוזל הזרע הינו בסיסי ואם יש בעיה נרתיקית הוא גורם לתחושת שריפה וצריבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו