כדאי פוסטינור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדאי פוסטינור?
    שיר
    11/06/2011

שלום,
    בת 27
    אתמול קיימתי יחסי מין עם פרטנר חדש בפעם הראשונה.אני כבר שנה לא עם גלולות. לאחר משחק מקדים הוא שם קונדום וחדירה היתה מאחורה דוגי סטייל בעמידה...סליחה על התיאור...לא היה מוצלח מכיוון שהסיטואציה היתה מלחיצה (אין לי הרבה נסיון בזה והכל היה רטוב אצלי...)ואיבר מינו יצא ממני כמה פעמים, הכנסנו אותו שוב ושוב,עד שכבר נמאס לי ואיבר מינו נהיה רופף, אמרת לו שיריד את הקונדום ועשיתי לו ביד...
    האם יש סיכוי שנכנסתי להריון, הוא לא גמר בתוכי לתוך הקונדום...
    תודה על תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדאי פוסטינור?

הוספת תגובה

• מקפיצה

יולי
    12/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי פוסטינור? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/06/2011

לא נראה לי שכן לא היתה שפיכה בנרתיק והוא היה כל הזמן בנרתיק עם קונדום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט אני בסטרס...

יולי
    12/06/2011

מרוב מה שקראתי באינטרנט על קונדום שנקרע,או שלפעמים הם פגומים מהתחלה, והרי לא בדקתי...אם אכן פגום.. תודה על התשובה.
    את מאוד עוזרת
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו