יחסי מין ללא אמצעי מניעה בגיל 46

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין ללא אמצעי מניעה בגיל 46
    חן
    11/06/2011

שלום ,

אני בת 46 וחצי ,נשואה+4. בעלי בן 58 .עד לפני כחודשיים נטלתי גלולות מסוג מינס
    והפסקתי על דעת עצמי . שאלתי היא האם קיים חשש להיכנס להריון מקיום יחסי מין
    ללא כל אמצעי מניעה בגילי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יחסי מין ללא אמצעי מניעה בגיל 46

חן
    11/06/2011

בהמשך להודעתי הקודמת ,האם רצוי לקחת פוסטינור למרות שבן זוגי לא גמר בתוכי ? האם מותר בגילי לקחת ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין ללא אמצעי מניעה בגיל 46 - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/06/2011

סבירות נמוכה אך לא בלתי אפשרית, כדאי להוסיף עוד אמצעי מניעה עד שיפסיקו הוסתות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי להזהר...

ירושלמית
    12/06/2011

לקראת גיל 45, הופתעתי לגלות בוקר אחד שאני בהריון. אני אמא ל-3 ילדים בוגרים ובטח שלא תכננתי או חשבתי על הריון בגיל מבוגר. לא אוכל לתאר לך את ההלם שבו הייתי וגם הרופאים שטיפלו בי היו מופתעים מכך. מכיוון שהעובר לא התפתח ולא נצפה דופק, התבצעה הפסקת הריון בשבוע 10 על ידי ציטוטק שלא הצליח ולאחר מספר ימים עברתי גרידה.
    מניסיון, אל תסמכי על הגיל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו