מעבר מסרסט ליסמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מסרסט ליסמין
    קרן
    15/06/2011

שלום הנקתי את בני במשך 9 חודים, בהתחלה באופן מלא וכשהחלו המוצקם המינון ירד וכעת עומד על טיפונת פינוק בלילה שגם עומד להסתיים כליל. רציתי לדעת מתי אני אמורה להפסיק לקחת סרזט (אותו אני לוקחת רצוף) ולהתחיל בגלולות רגילות? האם אני צריכה לעשות הפסקה בין לבין? של כמה זמן? האם לחכות לקבלת מחזור? האם בזמן שהפסקתי אני עדיין מוגנת?
    תודה, קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר מסרסט ליסמין

הוספת תגובה

• לא ליסמין, לפמינט-במידה וזה שונה..

קרן
    15/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר מסרסט ליסמין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/06/2011

סיימי חפיסת סרזט ומיד התחילי גלולות רגילות. התיעצי עם רופא הנשים שלך איזה גלולות הכי מתאימות לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיזו בחינה מתאימות?

קרן
    15/06/2011

האם אפשר לדעת לפני נטילת הגלולה אם היא מתאימה או לא?
    אם התינוק יונק ממש טיפה מותר לעבור לפמינט או כדאי להמשיך בסרזט?
    מה המינון האסטרוגני בסרזט? האם אפשר פשוט להמשיך איתן? אין סיכון במעבר מגלולה אחת לאחרת?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו