שחלות פיליציסטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פיליציסטיות
    שירלי
    15/06/2011

אז ככה, יש לי 2 שאלות שמדאיגות אותי בנושא.

1. לאחרונה הפסקתי לקחת גלולות שמסדרות לי את המחזור החודשי כדי לעבור בדיקת אולטרסאונד ולדעת מה הסיבה לאי הסדירות במחזור למרות שהרופא נשים שלי הסביר לי שלא כדאי להפסיק. לאחר שחזרתי אליו הסברתי לו שהפסקתי לקחת את הגלולות מספר חודשים כדי לדעת בכל זאת מה הסיבה לאי הסדירות ומבדיקת האולטרסאונד התגלה שיש לי שחלות פוליציסטיות והם מולדות והרופא המליץ לי להחליף גלולות ממליאן לאורטו סיקלן. האם זה בסדר שהוא לא נתן לי לעבור בדיקת דם כפי שעושים בדר"כ? והאם זה היה נכון להוריד לגלולות במינון יותר נמוך?

2. ידוע לכם אם טיפול בקרן אור להסרת שיער בלייזר עלול לגרום נזק לבעיה עם השחלות הפוליציסטיות?

אודה לתשובתכם בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פיליציסטיות

הוספת תגובה

• שחלות פיליציסטיות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/06/2011

אין בעיה בטיפולי לייזר להורדת שיער ושחלות פוליציסטיות. דווקא האורטוציקלין הוא עם מינון גבוה יותר של גלולות. בדיקות דם לא ישנו שום דבר לגבי הטיפול שהינו גלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה..

שירלי
    15/06/2011

קודם כל, תודה רבה על התשובה המהירה!

שאלה אחרת, הרופא נתן לי מרשמים של הגלולה שיהיה לי למשך 9 חודשים הבאים. האם יש טעם לבקר אצלו שוב לפני שיעברו ה9 חודשים כדי לערוך בדיקת אולטרסאונד לגבי השחלות? ואם לא, אז כל כמה זמן אבקש לעבור בדיקה לראות מה המצב עם השחלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו