נטילת גלולות יאז וכאבים ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת גלולות יאז וכאבים ברגל
    חנה
    16/06/2011

אני בת 28, בריאה לא סובלת מליתר לחץ דם, סכרת, מחלות לב משפחתיות או מעודף שומנים בדם, הפסקתי לעשן לפני מס חודשים.
    במשך 8 שנים נטלתי גלולות יסמין עד שהמיגרנות הפכו לבלתי נסבלות והפסקתי.
    הגלולות עזרו לי מאוד משום שבלעדיין למחזור שלי יש חיים אחרים והוא לא הסתדר מאז שקיבלתי לראשונה בגיל 13.
    בהמלצת רופא נשים החלפתי לגלולת "יאז". אני לוקחת כבר שבועיים וחייבת לציין שמגרנות אין בכלל אבל אתמול בפתאומיות הופיע כאב ברגל ונזכרתי שקראתי שהגלולות הללו בעלות סיכון גבוע ליצור קרישי דם ברגלים.
    תוכלי ליעץ לי מה לעשות בשלב זה והם זה יכול להיות שאחרי כל כך הרבה שנים של נטילת גלולות יכול להווצר כריש דם עכשיו?
    אני מקפידה לבצע בדיקות דם שגררתיות מידי 3 חודשים והן יוצאות תקינות
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נטילת גלולות יאז וכאבים ברגל - תגובה

ד''ר יואב פלד
    16/06/2011

אם הרגל כואבת ונפוחה זה הזמן לפנות במידי לרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא לא נפוחה בכלל היא רק כואבת

חנה
    16/06/2011

בעיקר בלילה
    האם זה שהרגל לא נפוחה אומר שהכאב נובע ממקור אחר?
    האם זה יתכן שיופיע קריש דם כתוצאה מנטילת גלולות ללא הסטוריה רפואית ולאחר שנטלתי גלולות יסמין 8 שנים?
    תודה וסליחה על ההיסטריה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו