גלולות ומחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות ומחזור
    זוהר
    18/06/2011

שלום,
    סיימתי היום חפיסה ראשונה של גלולות מרסילון, מה שאומר שאני אמורה לעשות שבוע הפסקה החל ממחר.
    אבל, בסופ"ש הקרוב אני אמורה לנסוע לנופש, ומעדיפה לא להיות במחזור.
    האם קרוב לוודאי שהמחזור יופיע בתחילת השבוע ויסתיים עד הסופ"ש? אני מניחה שלא ניתן לדעת.

לכן, האם כדי לדחות את המחזור כדאי לי להתחיל חבילה שנייה של גלולות ברצף, ולא לעשות שבוע הפסקה? אני יודעת שעושים את זה, אך מתלבטת כיוון שזו הייתה החפיסה הראשונה שלי, אני עדיין מתרגלת לגלולות ובינתיים יש לי תופעות לוואי כמו של לפני מחזור - התכווצויות ברחם, קצת כאבים ואי נוחות בבטן ובעיכול, ורגישות בשדיים. כך שלאור זה אני לא יודעת אם אולי עדיף שלא לקחת ברצף? כמו כן, אם לוקחים ברצף, האם יש לקחת את כל החפיסה - 21 יום ורק אז לעשות הפסקה, או שאפשר לעשות הפסקה אחרי השבוע הנוסף - ואם כן, מה אז?

תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות ומחזור

הוספת תגובה

• גלולות ומחזור - תגובה

ד''ר יואב פלד
    18/06/2011

קחי ברצף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות ומחזור - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    18/06/2011

קחי 2 חפיסות באופן רצוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו