מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבמאי21/06/2011
לרופא שלום רב
האם בעת קיום יחסי מין עם שני קונדומים אבל אני ללא גלולות או אמצעי מניעה אחר אלא רק בן הזוג לבש שני קונדומים ובטעות קיימנו בזמן ביוץ האם יכול להיות הריון יש לציין שהקונדום לא נקרא
דבר שני יש לי כבר שני ילדים ואני ממש ממש לא רוצה עוד ילד אנחנו שנינו לא רוצים כמו כן אני גם לוקחת כדורים שלא מאפשרים כניסת הריון זה מתוטקסט ממש אודה לתשובה מאוד מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור
רינה21/06/2011בת 29 עדיין מניקה בני בן שנה ו5 חודשים לא משתמשת בשום אמצעי מניעה משתמשים בקונדום מקבלת מחזור כל חודש במחזור שלי אני מרגישה כאבים לפני שעה מקבלתו ואז מופיע דימום החודש הזה הרגשתי כאבי מחזור חזקים כאילו שאני מקבלת עוד דקה אבל לא הופיע דימום וזה כאילו הכאבים נעלמו כאילו לא היה כלום אני אמורה לקבל עוד 3 ימים השאלה שלי מה זה יכול הכאבים האלו אם לא הופיע דימום? בבקשה תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור
רינה22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור
רינה23/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור
רינה23/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011קונדום הוא אמצעי מניה טוב ואם הו לא נקרע ולא נפל בזן הוצאת הפין מנרתיק - לא צריכה להיות בעיה. כמובן שאין בטחון של 100%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי אין סיבה לדאגה יקירתי
דנההה!23/06/2011כי נשמרתם, ואפילו כפליים, אך עם זאת, במידה ואת ממש ממש פוחדת שיש שאיכשהו יש סיכוי ואפילו הכי קלוש , במקסימום , את יכולה לפנות לבית מרקחת והסבירות הגבוהה שבמקרה כמו שלך ימליצו לך לקחת נורלבו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?