אסטל35-שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטל35-שאלה
    SM
    22/06/2011

שלום אני בת 23 אמא לשלושה ילדים
    אחרי שלושה החלטתי לקחת הפסקה קצרה אחרי שלא קיבלתי מחזור כבר מהחתונה כי תמיד זה היה הריון-הנקה לידה הירון הנקה לידה הריון הנקה לידה :)

בכל אופן אנחנו כבר בערך שמונה חודשים מונעים באופן "טבעי" נרות כאלה ששמים חצי שעה לפני...
    מה שקרה זה שמאז שקיבלתי השתבש לי הכל ממש נהיו לי פצעים שבחיים לא היו לי ואיחורים ופעם אחת הקדים לי מאד קיבלתי אחרי 16 יום.... ולפני זה אחרי 43 יום.. בקיצור בלאגן שלם
    מה שהכי הפריע לי זה הפצעים המפחידים שנהיו לי בפנים שלעולם לא היו לי

הלכתי לרופאת נשים והיא הביאה לי גלולות כי היא אמרה שזה יסדר לי את המחזור וגם את הפצעים.. זה נקרא "אסטל" השאלה אם זה באמת נכון
    והאם מישהו פה מכיר כל מיני תופעות לוואי של הגלולות האלה?
    השמנה? דימומים? דיכאון? אני יודעת מה אני ממש מפחדת מגלולות אם לא הפצעים לא הייתי נוגעת בהם

תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטל35-שאלה

הוספת תגובה

• אם אפשר תגובה בבקשה

SM
    24/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטל35-שאלה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    25/06/2011

לפנות לרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו