ביצוע קולפוסקופיה לאחר פאפס תקינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביצוע קולפוסקופיה לאחר פאפס תקינה
    איריס
    24/06/2011

שלום רב,
    לפני כחודשיים הופיעה אצלי הפרשה אשר התגברה במשך הזמן ולפני כחודש הופיעו דימומים אשר נפסקו לאחר מספר ימים. היום ביקרתי אצל הרופא נשים שלי, וקיבלתי ממנו הפניה לביצוע בדיקת קולפוסקופיה. הממצאים שלו היו "שפה קדמית של צוואר הרחם מוגדלת בצורה אסימטרית ומדממת במגע קל". יש לציין שעברתי לפי כשנה בדיקת פאפס והתוצות היו תקינות. אני מאוד לחוצה והייתי מעוניינת לדעת אילו אבחנות עלולות להיות כתוצאה מסממנים אלו.
    אנא!!!! אשמח לתשובה בהקדם מאחר ואאלץ להמתין עד ליום ראשון לקביעת תור במידה ולא יהיו שביתות בבי"ח.
    מודאגת ולחוצה מאוד...איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביצוע קולפוסקופיה לאחר פאפס תקינה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    25/06/2011

אני מתרשם שמדובר רק במבנה של צווארה רחם, דהיינו צורה האנטומית של הצוואר. היות והפאפס היה תקין - אין מקום לדאגה. קולפוסקופיה הנה בדיקה פשוטה ללא כאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת קולפוסקופי

איריס
    25/06/2011

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה!
    אנני חוששת מהבדיקה עצמה אלא מתוצאותיה. הייתי מעוניינת לדעת אילו אבחנות עלולות להיות כתוצאה מסממנים אלו, האם זו יכולה להיות מחלת מין שנדבקתי בה, איזושהיא פטריה או חיידק, גידולים טרום סרטניים וכיו"ב. אשמח לתשובה מהירה.
    תודה מקרב לב, איריס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו