העדפה לד"ר אברמוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העדפה לד"ר אברמוב
    טלי
    26/06/2011

שלום רב,
    העדפה לד"ר אברמוב משום שהיא כבר מלווה את בעייתי בפורום בחודש האחרון אך אם רופא אחר משיב - להלן תקציר: בת 43. ב-19 למאי התחילה לי הווסת האחרונה. ב-22 למאי טסתי לאירופה לחמישה ימים ואוסיף כי הייתי נתונה במתח נפשי רציני סביב כל הטיסה. מאז, לא התרחש ביוץ ולא הופיעה ווסת (חמישה וחצי שבועות!). עוד אוסיף כמה נתונים: 1. לפני הווסת האחרונה ביצעתי אולטרסאונד שהצביע על ביוץ והרופא לא ראה משהו חריג. 2. בספטמבר האחרון, טסתי לאירופה לשבוע ואז היו לי שינויים קיצוניים במחזור (וגם אז הייתי במתח רציני), לא התרחש ביוץ והופיעה לי ווסת כעבור 19 יום ושוב כעבור 12 יום אך דומה היה כי המערכת חזרה לעצמה. הפעם, ד"ר אברמוב הציע לי להמתין והסבירה כי מתח בהחלט יכול להשפיע ועל כן לנסות להשתחרר מהמתח. אודה כי פה ושם הייתי במתח מעניינים אחרים אך ניסיתי להרגע ועדיין אין שום ביטוי להתחדשות של פעילות הורמונלית. איני נטולת גלולות ולא קיימתי יחסים. שאלתי היא האם עדיין יתכן שהמקור לכל השינויי הזה הוא המתח האקוטי בו הייתי נתונה ואולי הטיסה (שאמנם היתה ללונדון בלבד ולחמישה ימים בלבד) למרות שכבר עברו להם חמישה וחצי שבועות מאז הופעת הווסת האחרונה??? האם יש מקום להמתין עוד או לגשת לבירור? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העדפה לד"ר אברמוב

הוספת תגובה

• אפשר גם רופא אחר

טלי
    26/06/2011

אם ד"ר אברמוב אינה זמינה, אפשר גם רופא אחר. תדוה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד נתונים

טלי
    27/06/2011

עוד אוסיף כי עד כה, בשנים האחרונות סביב ביוץ ומחזור היו לי עצירויות קשות, מיחושים קשים ובטן שמתנפחת מאוד. וכעת, מאז המחזור האחרון - כלום. שום סימפטומים. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד נתונים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/06/2011

התפספס החודש הביוץ... אם לא תקבלי מחזור בימים הקרובים פני לרופא נשים לקבלת כדורים לזרוז המחזור ומקווה שבחודש הבא כל המנגנון יחזו לתקנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך

טלי
    28/06/2011

שוב תודות על תשובתך וסליחה ששוב אני שואלת: האם יתכן שהדבר מצביע על ירידה בתפקוד השחלות/ברזרבה השחלתית/עליה בFSH, כאמור, אני בת 43 ומעולם לא היה לי דבר כזה. מה גם כפי שציינתי השינוי הזה מלווה בקשת של שינויים נוספים כגון: העדר כל התסמינים שליוו אותי בשנים האחרונות סביב מחזורו וביוץ (עצירויות קשות, כאבים, התנפחות הבטן). דאגתי עמוקה כי אין לי ילדים וקיוויתי שעוד אוכל להכנס להריון. לפני שנה בצעתי פרופיל הורמונאלי אחרון שלא הצביע על שינוי אך מאז שנה חלפה ושינויים רבים יחלו להתרחש מאז... תודה רבה רבה!.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרט שכחתי

טלי
    28/06/2011

סליחה שאני שוב מטרידה אך נזכרתי בפרט נוסף: לפני שכל הסיפור של פסקת המחזור החלה, בתקופה של המחזור שלפני האחרון והאחרון התעוררתי כמה לילות נטפת זיעה, כולי מים. לפני כשבוע שוב זה קרה לי וכן גם אז וגם בימים האחרונים אני חשה תחושה של דביקות באזור הצוואר וליעיתים החזה והסנטר. כל זה כמאור מגביר אצלי את הדאגה לכך שההפסקת המחזור הו תולדה של כניסה לגיל המעבר ואובדן כושר הפריון. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון

טלי
    01/07/2011

שלום ד"ר אברמוב. אחרי כל הסאגה, קיבלתי מחזור כעבור כשישה שבועות. אני חוששת כאמור שמעבר למתח זה גם ביטוי לירידה ברזרבה השחלתית ועל כן מתלבטת אם לבצע בדיקת פרופיל הורמונאלי. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/07/2011

מה יש להתלבט כל כך הרבה?
    פני לרופא נשים ועשי הערכה הורמונלית, ואם את רוצה הריון - וההורמונים תקינים - אל תחכי!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה רבה!

טלי
    02/07/2011

שבוע טוב ד"ר אברמוב,
    שוב תודה רבה רבה! כך אעשה! (אגב ההתלבטות נובעת מפחד מתוצאות הבדיקה של הפרופיל ההורמונאלי ...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה רבה! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/07/2011

שיהיה בהצלחה ושוב - אל תמשכי זמן כי את ממש על הגבול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו